Om sidan

Här hittar du lite information om själva tjänsten, varför vi har skapat tjänsten och hur den kan hjälpa dig som funderar på att köpa en spishäll med fläkt.


Fläkthällar.se är en informationskälla och prisjämförelsetjänst för spishällar med integrerade köksfläktar. Vi säljer inga spishällar med fläkt själva utan vi presenterar enbart information om produkterna och priser på produkterna som finns på nätet.

Vi har också samarbete med återförsäljare, kök- och nätbutiker som säljer spishällar med fläkt och därför kan du på några produktsidor hitta formulär där du kan begära ett kostnadsfritt prisförslag på produkten.

Vi jobbar kontinuerligt med att hålla sidan uppdaterad och aktuell, men vi måste ändå reservera oss för att enstaka uppgifter så som priser kan ändras hos butiker och återförsäljare. Vi korrigerar alla felaktiga uppgifter så fort vi upptäcker dessa. Skulle du se något fel på sidan eller om det är något annat du undrar över är du välkommen att kontakta oss eller vår samarbetspartner.

Frågor angående fläkthällar?

Om du har någon fråga angående spishällar med fläkt, bänkfläktar eller någon specifik produkt som du hittar på denna sidan så får du gärna kontakta vår samarbetspartner Köksland i Veberöd AB genom att ringa 046 - 23 86 60. Köksland i Veberöd är köksbutik mitt i Skåne som säljer kök från Novaflex och Ballingslöv. Butiken säljer även vitvaror med ett stort fokus på spishällar med fläktar och idag har de flera olika spishällar med fläkt installerade från BORA, Neff, Siemens och Franke så du kan prova hur produkterna fungerar.

Kontakta vår samarbetspartner:

  • Företag: Köksland i Veberöd AB
  • Adress: Södra Järnvägsgatan 3, 247 62 Veberöd
  • Telefon: 046 - 23 86 60
  • E-post: henric (at) koksland.se