Kampanj: BORA X BO + Värmelåda spara 8 000 kr.Kampanj: BORA X BO + Värmelåda - Gäller t.o.m 31 Maj, 2023.

Om sidan

Här hittar du lite information om själva tjänsten, varför vi har skapat tjänsten och hur den kan hjälpa dig som funderar på att köpa en spishäll med fläkt. Här under hittar du mer information om sidan, har du någon fråga angående produkterna så skulle vi rekommendera att du kontaktar en återförsäljare.

Detta är Fläkthällar.se

Fläkthällar.se är en informationskälla och prisjämförelsetjänst för spishällar med integrerade köksfläktar. Vi säljer inga spishällar med fläkt själva utan vi presenterar enbart information om produkterna och priser på produkter som finns på nätet. Vi har också samarbete med återförsäljare, köks- och nätbutiker som förser oss med aktuella uppgifter om produkterna.

Vi försöker hålla sidan uppdaterad och aktuell, men vi måste ändå reservera oss för att enstaka uppgifter så som priser kan ändras hos butiker och återförsäljare. Vi korrigerar alla felaktiga uppgifter så fort vi upptäcker dessa. Skulle du se något fel på sidan eller om det är något annat du undrar över är du välkommen att kontakta oss eller vår samarbetspartner.

Frågor angående fläkthällar?

Om du har någon fråga angående spishällar med fläkt, bänkfläktar eller någon specifik produkt som du hittar på denna sidan så får du gärna kontakta vår samarbetspartner Köksland i Veberöd AB genom att ringa 046 - 23 86 60. Köksland i Veberöd är köksbutik mitt i Skåne som säljer kök från Novaflex och Ballingslöv. Butiken säljer även vitvaror med ett stort fokus på spishällar med fläktar och idag har de 5 stycken spishällar installerade från BORA, Neff, Siemens och Franke så du kan testa hur produkterna fungerar.

Kontaktinformation:

Företag: Köksland i Veberöd AB

Adress: Södra Järnvägsgatan 3, 247 62 Veberöd

Telefon: 046 - 23 86 60

E-post: henric (at) koksland.se

URL: www.koksland.se