Affiliate

Här finner du information om hur vi jobbar med affiliate-länkar.


Så jobbar vi med affiliate-länkar

På Fläkthällar.se är det viktigt för oss att vara transparenta och informera våra besökare om hur vi samarbetar med olika företag genom användningen av affiliate-länkar. Vi samarbetar med företag som är medlemmar i affiliatenätverk, såsom Adtraction Marketing AB, Adrecord AB, AdService A/S och TradeDoubler Sweden AB.

Affiliate-länkar möjliggör för webbplatser som vår att generera intäkter genom att skapa länkar till olika annonsörer och deras produkter. Det är viktigt att påpeka att vi på Fläkthällar.se inte är en e-handelsplattform som säljer produkter, utan snarare fokuserar vi på att tillhandahålla information och jämförelser av spishällar med fläktar samt andra typer av produkter.

Det är av yttersta vikt att notera att vi inte hanterar några personuppgifter från våra besökare. Vår främsta målsättning är att skapa en användarvänlig plattform där våra besökare kan söka och jämföra information om olika produkter utan att behöva oroa sig för att deras personliga integritet påverkas. Vi strävar efter att upprätthålla höga standarder när det gäller integritet och säkerhet för våra användare.

Genom att använda affiliate-länkar stödjer våra besökare indirekt vår plattform, och detta bidrar till att vi kan fortsätta erbjuda relevant och kvalitativ information. Vi tackar er för ert förtroende och ser fram emot att fortsätta hjälpa er i ert sökande efter pålitlig information om spishällar med fläktar och andra relevanta produkter.