Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så här fungerar det

Förhandsboka: BORA M Pure och få ett kastrullset (värde 5 300 kr)

Förhandsboka: BORA M Pure och få ett kastrullset (värde 5 300 kr)

Beställ BORA M Pure innan den 15 januari, 2024 och få ett kastrullset (värde 5 300 kr)

Kampanjen har upphört - men kontakta vår samarbetspartner genom att fylla i formuläret som du hittar här på sidan för att få rabatt på BORA M Pure.

Upplev den revolutionerande BORA M Pure – din ultimata köksupplevelse väntar! Genom vårt exklusiva samarbete kan vi erbjuda dig möjligheten att äga denna innovativa spishäll med fläkt, med leverans tidigt nästa år (beräknad leverans i mitten av februari). Men det blir ännu bättre! Om du beställer innan den 15 januari, 2024 får du även ett exklusivt kastrullset på köpet – en fantastiskt gåva till ett värde av 5 300 kr!

Med BORA M Pure förvandlar du inte bara ditt kök, du omdefinierar hela din matlagningsupplevelse. Med dess toppmoderna design och banbrytande teknologi tar den matlagningen till nya höjder. Men du måste agera snabbt för att dra nytta av detta oslagbara erbjudande. Missa inte chansen att förnya ditt kök och ta emot det kostnadsfria kastrullsetet genom att placera din beställning redan idag.

Gör din köksdröm till verklighet – beställ BORA M Pure nu och njut av en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga! Börja med att fylla i formuläret som du hittar här under eller på produktsidan för BORA M Pure så kontaktar vår sammarbetspatner dig för ett kostnadsfritt prisförslag och information om erbjudandet.

Viktigt: Erbjudandet gäller ett begränsat antal "BORA M Pure + kastrullset" så först-till-kvarn gäller. Beställ idag för att säkerställa att du får din BORA M Pure i början av nästa år.

Om BORA M Pure

BOAR M Pure

Med den helt nya BORA M Pure så kombineras alla fördelarna från de populära modellerna BORA Pure och BORA X Pure. Med BORA M Pure så får du alla fördelar från en kompakt spishäll som Pure och S Pure, men med samma avancerade funktioner och flexibilitet från X Pure.

På vänster sidan av spishällen hittar du samma fasta-kokzoner som finns hos BORA Pure och på den högra sidan hittar du samma flexinduktionszoner som finns hos BORA X Pure. Detta gör BORA M Pure till en av de mest flexibla spishällarna med fläkt som kommer finnas på marknaden under 2024.

BORA M Pure erbjuder också den välkända och populära vertikala touch-slider som finns på de andra två Pure-modellerna. Skillnaden är att på BORA M Pure är displayen vit. Med sControll får du flera smarta funktioner som pausfunktion, timer för kokzonen, allmän äggtimer, barnlås, larm, rengöringsfunktion och bryggningsfunktion.

Allmänt:

 • Pris: 49 000 kr.
 • Leverans: Beräknad leverans mitten av februari, 2024

Egenskaper:

 • Storlek: 760 x 515 x 199 mm (B x D x H).
 • Utförande: Går att få med både frånluft eller kolfilter.
 • Antal kokplattor & zoner: 2 st fasta + 2 st flexinduktionszoner med bryggfunktion.
 • Ljudnivå: 40 - 67.7 dB
 • Bookstfunktion: Ja
 • Säkerhet: Barnlås, Barnsäkring

Om kastrullsetet - Engebretsen grytset S7 – 7 delar

Engebretsen grytset S7

Engebretsen grytset S7 – 7 delar är solida grytor och pannor av bästa kvalitet med handtag som inte blir varma och lock som släpper ut ångan direkt vid spishällen. Spara el då både häll och fläkt kan hållas på en lägre nivå.

Engebretsen grytset i 7 delar S7 innehåller:

 • 1,7 liter kastrull (16×9 cm)
 • 3,4 liter kastrull (20×11 cm)
 • 6 liter kastrull (24×13 cm)
 • 3 glaslock
 • Stekpanna i stål (Ø24 cm)

Grytorna är specialgjorda för downdraft-fläktar och induktionshällar med integrerad köksfläkt - det unika med dessa grytor och pannor är att locket gör det möjligt att släppa ut ångan i den riktning där fläkten är och på så sätt kan man köra köksfläkten på en lägre effekt, vilket resulterar i en lägre ljudnivå.

Ange dina kontaktuppgifter här under så ser vi till att vår samarbetspartner kontaktar dig för ett kostnadsfritt prisförslag på BORA M Pure. Just nu kan du får ett kostnadsfritt kastrullset (värde 5 300 kr) om du beställer innan den 15 januari, 2024.

Vanliga frågor och svar om BORA M Pure:

Vad skiljer BORA M Pure från andra spisfläktsystem på marknaden?

BORA M Pure utmärker sig genom sin banbrytande teknologi som effektivt eliminerar os och lukt direkt vid kokkärlet. Den skapar inte bara en renare luft i ditt kök utan ger också en stilren och öppen köksmiljö.

Är installationen av BORA M Pure komplicerad?

Nej, installationen är väldigt enkel. Om du väljer BORA M Pure med kolfilter så behöver du bara ett hål i bakkanten av bänkskåpet och vill du har varianten med frånluft så finns det flera rörsystem som är enkla att ansluta till ett ventilationsrör med en diameter på 160 mm vilket är en vanlig standardstorlek på de flesta ventilationsrör. BORA strävar efter att göra processen så smidig och bekväm som möjligt.

Vad innebär det kostnadsfria kastrullsetet som erbjuds vid beställning?

Om du beställer BORA M Pure innan den 15 januari 2024, får du ett exklusivt kastrullset på köpet, till ett värde av 5 300 kr. Det är vår gåva till dig för att fira din nya köksinvestering.

Kan BORA M Pure integreras i olika köksdesigner och stilar?

Absolut, BORA M Pure är utformad för att komplettera flera populära köksstilar och estetiska preferenser. Den stilrena och minimalistiska designen gör den lämplig för både moderna och klassiska köksmiljöer.

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.