Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så här fungerar det

Nyheter: Helt nya produkter från BORA i början av 2024

Nyheter: Helt nya produkter från BORA i början av 2024

Allt om de nya produkter som BORA kommer lansera i början av 2024

Nya år, nya möjligheter - och i köksvärlden är det BORA som sätter tonen för 2024. Vi är glada att kunna ge er en förhandsvisning av deras kommande kollektion av köksprodukter, fullspäckade med revolutionerande egenskaper och stilfull design. Följ med oss när vi utforskar de senaste produkterna från BORA och avslöjar varför BORA kommer att vara det hetaste namnet på allas läppar under 2024.

Från BORA kommer i början av 2024 en kollektion av köksprodukter som inte bara utlovar överlägsen prestanda utan även en estetisk elegans som omdefinierar normerna för modern köksdesign. Varje enhet i denna imponerande kollektion är skapad för att förena form och funktion, och resultatet är en serie produkter som inte bara underlättar ditt köksarbete utan också höjer designnivån till oanade höjder.

Den avancerade teknologin som genomsyrar varje BORA-produkt är inget mindre än banbrytande. Från effektiva luftrensningsfunktioner till intuitiva kontroller, är varje detalj utformad för att skapa en sömlös och inspirerande matlagningsupplevelse. BORA har verkligen lyckats balansera teknologins framsteg med en förståelse för kökets centrala roll som samlingspunkt för familj och vänner.

Denna kommande lansering från BORA är mer än bara en samling köksprodukter; det är en revolution inom köksvärlden. Så, håll ögonen öppna och följ med oss när vi går djupare in i varje produkt i denna extraordinära kollektion och utforskar hur BORA fortsätter att sätta standarden för framtidens kök.

Nya produkter från BORA 2024:

 • BORA M Pure: En helt ny variant och typ av deras populära spishällar med fläkt.
 • BORA Qvac: Innovativ och bänkintegrerad vakuumförpackare.
 • BORA COOL: En helt nya serie med kyl- och frysskåp från BORA.
 • BORA Horizon & Stars: Unik belysning anpassad för spishällar med fläkt.

BORA M Pure - En helt nya variant av deras populära spishäll med fläkt

BOAR M Pure

Med BORA M Pure så kombineras alla fördelarna från de populära modellerna BORA Pure och BORA X Pure. BORA M Pure har alla fördelar från en kompakt spishäll, men erbjuder ändå samma avancerade funktioner och flexibilitet från X Pure.

På vänster sidan av spishällen hittar du samma kokzoner som finns hos BORA Pure och på den andra sidan hittar du samma flexinduktionszoner som finns hos BORA X Pure. Detta gör BORA M Pure till en mycket flexibel spishäll med fläkt.

BORA M Pure erbjuder också den välkända och populära vertikala touch-slider som finns på de andra två Pure-modellerna. Skillnaden är att på BORA M Pure är displayen vit. Med sControll får du flera smarta funktioner som pausfunktion, timer för kokzonen, allmän äggtimer, barnlås, larm, rengöringsfunktion och bryggningsfunktion.

Klicka här för att läsa mer om BORA M Pure. BORA M Pure förväntas bli tillgänglig i februari, 2024 med ett rek.pris på 49 000 kr. Du kan redan idag kontakta vår samarbetspartner om du är intresserad av BORA M Pure och vill vara en av de första att få tillgång till denna nya spishäll.

BORA QVac - Innovativ och unikt inbyggnadskonceptet i form av vakuumlåda

BOAR Qvac

När omkring 33% av den mat som vi köper och tar med hem hamnar i soporna, är det inte bara ett ekonomiskt slöseri utan också ett stort bidrag till matsvinnet. Tänk dig att för varje 100 kr du spenderar på mat, kastas 33 kr rakt ner i soptunnan. Det är inte bara pengar som går förlorade, utan också möjligheten att minska påverkan på miljön och främja en hållbar livsstil.

Att investera i rätt köksutrustning kan vara ett kraftfullt steg mot att minska detta slöseri. Genom att hålla maten färsk längre kan vi undvika att den blir oätlig innan vi hinner använda den. För en genomsnittlig familj på fyra personer innebär detta inte bara ett ekonomiskt förlust på cirka 25 000 kr varje år, utan också en möjlighet att ompröva våra konsumtionsvanor och minska den belastning vi lägger på jordens resurser.

BORA QVac är en helt ny och innovativ vakuumförpackare som integreras i bänkskivan. Använd QVac för sous vide i BORA X BO eller annan ångugn. Genom att vakuumförsluta matvaror så minskar du luftkontakten med matrester och kan försluta öppnade förpackningar, eller så kan du använda den för snabb marinering av råvaror.

Att vakuumförsluta mat är inte nytt och genom att vakuumförsluta mat eller drycker så kan de sin färskhet upp till 3 gånger längre samtidigt som smak och näringsämnen bevaras.

Det unika och innovativa med BORA QVac är att den är inbyggd i köksbänken och är alltid tillgänglig för användning. Det är inte en apparat som du måste hitta plats för i skåpet eller dra fram och ansluta när du använder den - istället är den lättillgänglig och ett snyggt tillbehör i ditt kök.

BORA QVac har en elegant och diskret design, och utöver själva vakuumförpackaren så ingår även korkar till flaskor, 2 olika vakuumbehållare (anpassade för BORA Cool), förslutnings- och marinerings-tillbehör. Sen finns det också en rad extra tillbehör.

BORA QVAC förväntas vara tillgänglig på den svenska marknaden under våren 2024 med ett rek.pris på ## ### kr. Du kan redan idag kontakta vår samarbetspartner om du är intresserad av BORA QVac och vill ha ett kostnadsfritt prisförslag eller om du vill beställa produkten.

BORA COOL - En helt nya serie med kyl- och frysskåp från BORA

BOAR COOL

BORA COOL är en helt ny serie med kyl- och frysskåp som sätter en ny standard för hur vi förvarar och bevarar livsmedel i köket.

Just nu kan vi erbjuda ett helt nytt BORA Cool Kyl- och fryskombi med vattenansluting (modell: C178KGW) för 35 000 kr (Ord.pris: 63 490 kr). Produkten blev fel beställd till en utställning, därmed det låga priset. (Viktigt: Fungerar inte länken här ovanför så har skåpet blivit sålt)

BORA som är kända för sina revolutionerande köksprodukter har återigen överträffat förväntningarna med introduktionen av BORA COOL-serien. Dessa eleganta kyl- och frysar är inte bara en fröjd för ögat utan erbjuder även avancerad teknologi för att säkerställa optimal förvaring av matvaror och förlängd hållbarhet.

Den första imponerande funktionen är det avancerade luftcirkulationssystemet som skapar en jämn temperatur fördelad över hela skåpet. Detta inte bara säkerställer att varje del av kyl- och frysskåpet har optimala förhållanden för att hålla maten färsk längre utan minimerar också risken för frostbildning.

BORA COOL-serien tar även användarvänlighet till en ny nivå med smarta funktioner såsom Fresh Zero, anpassningsbara förvaringsutrymmen och en optimal ljusbild som täcker hela skåpet. Detta innebär inte bara en modern och strömlinjeformad estetik utan också enkelhet och bekvämlighet i köket.

För de som värdesätter både form och funktion kommer BORA COOL-serien att vara ett nödvändigt tillskott i det moderna köket. Utforska med den senaste teknologin och designen som kommer att förändra sättet du ser på kyl- och fryslösningar.

BORA Cool kommer finnas tillgänglig i tre varianter: fristående kyl- och frysskåp eller som kombiskåp med kyl/frys - dessa kan man sen anpassa med tre olika utrustningspaket: "Good", "Better" och "Best". Kyl- och frysskåpen från BORA kommer bli tillgängliga under våren 2024 med ett rek.pris på ## ### kr. Du kan redan idag kontakta vår samarbetspartner om du är intresserad av BORA Cool.

BORA Horizon & Stars - Unik belysning anpassad för spishällar med fläkt

BOAR Horizon

BORA Horizon

Den linjära pendellampan BORA Horizon lämpar sig utmärkt både som indirekt stämningsljus över matbordet och som direkt ljuskälla över spishällen. Förändring av ljustemperaturen i fem steg och den steglösa dimningen sörjer för en angenäm atmosfär vid alla matlagningstillfällen.

Egenskaper:

 • Kontrollera med geststyrning: BORA Horizon hanteras lätt med geststyrning (släck, tänd, dimma, byt ljustemperatur, koppla till och koppla bort direkt och indirekt belysning) – att tvätta händerna innan man rör vid ljusknappen hör därmed till det förgångna.
 • Finns i två varianter: "Move" som är höj- och sänkbar eller "Fix" som har en fast höjd.
 • Högkvalitativ och estetisk: Den linjära pendellampan BORA Horizon svävar över spishällen eller bänkskivan och smälter mjukt och elegant in i köket. Lampan går att få i tre olika färger: lugnande mossgrönt, elegant svart och idylliskt roséguld.
BOAR Stars

BORA Stars

BORA Stars erbjuder den perfekta matbordsbelysningen - pendellampan dimras steglöst för att erbjuda ett optimalt ljusförhållande. Varianten BORA Stars finns som enskilt ljusrör i en påbyggnadsvariant eller i en inbyggnadsvariant med vardera tre lampor anordnade linjärt eller cirkulärt. BORA Stars kan dimras helt steglöst genom antingen via en vrid- eller ljusknapp.

Egenskaper:

 • Flexibelt system: BORA Stars är tillgänglig i flera varianter för att passa dina behov och önskemål. För de som föredrar en påbyggnadsdesign finns en separat lösning, medan de som strävar efter en mer integrerad look kan välja inbyggnadsvarianten.
 • Högkvalitativ och emotionell: Den vertikala pendellampan BORA Stars blir inte bara en funktionell belysningskälla utan också en konstnärlig inramning av ditt kök. Denna eleganta lampa svävar majestätiskt över arbetsytan, spishällen eller matbordet och integreras smidigt och mjukt i kökets helhetsbild.

Både BORA Horison och Stars kommer bli tillgängliga under hösten 2023 med ett rek.pris på ## ### kr. Kontakta vår samarbetspartner idag om du har några frågor angeånde BORAs belysning eller vill veta hur du kan beställa denna innovativa belysningslösning.

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.