Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så här fungerar det

Kampanj: BORA X BO + BORA multi-värmelådan

Kampanj: BORA X BO + BORA multi-värmelådan

Kampanjen har upphört! - Men är du intresserad av BORA X BO så ska du kontakta vår samarbetspartner för bästa möjliga pris. Använd kontaktformuläret längre ner på sidan så ser vi till att du får ett specialpris på BORA X BO (Gäller bara hos vår samarbetspartner).

BORA X BO ångugn & multifunktionsugn

BORA X BO är den första och enda ugnen på den privata marknaden som kan matcha styrkan och prestandan hos de ugnar som används av toppkockarna i restaurangköken. Denna ugn kommer att revolutionera ditt sätt att tänka på ugnar. Med BORA X BO kan du tillaga mat snabbare, bättre och jämnare än med någon annan ugn på marknaden. Resultatet blir det allra bästa i matväg.

BORA X BO är utrustad med den senaste teknologin, vilket ger en jämn och konstant temperatur genom hela tillagningsprocessen. Dessutom är ugnen utformad för att uppnå högsta möjliga energieffektivitet. Du kan vara säker på att maten alltid blir tillagad perfekt, varje gång.

Ugnens prestanda och styrka är möjlig tack vare den högkvalitativa konstruktionen och materialen som används i tillverkningen

Unika funktioner med BORA X BO:

 • Ånga gör maten krispig på utsidan och saftig på insidan – med alla smaker och näringsämnen bevarade
 • Frisk luft och fri sikt
 • Enkel, intuitiv, ergonomisk 19″-kontrollpanel
 • Automatisk självrengöring som är miljövänlig
 • Minimalistisk och unik design
 • Från plus till minus 100% luftfuktighet
 • BORA X BO ”pratar” svenska
 • Förprogrammerad för otaliga maträtter – men också helt flexibel, så att du kan ange dina egna inställningar
BORA X BO

Om BORA multi-värmelåda:

Med BORAs multi-värmelådan kan du hantera uppvärmning av mat och porslin – och en hel del annat. Några unika funktioner med värmelådan:

 • BORA multivärmelåda uppnår högre temperaturer än andra värmelådor på marknaden – och gör att du även kan använda lådan för att tillaga maträtter.
 • Enkel rengöring - Alla yttor i värmelådan är enkla att nå och går därmed snabbt att rengöra.
 • Hög kvalité - BORA multi-värmelåda använder endast de bästa materialen. De förädlade metallkomonenterna och den svarta glasbotten säkerställer lång livslängd och robusthet.
BORA multi-värmelåda

Varför ska man ha en värmelåda i köket?

En värmelåda i köket kan vara en utmärkt lösning för att hålla maten varm och färsk under en längre tid. Genom att placera färdiglagad mat i värmelådan kan du enkelt och bekvämt hålla den på en önskad temperatur tills det är dags att servera den.

Fördelen med en värmelåda är att den är enkel att använda och kan vara till stor hjälp när du lagar mat till många personer eller om du vill förbereda mat i förväg. Dessutom kan en värmelåda vara särskilt användbar under festliga tillfällen eller när du har gäster på besök.

En annan fördel med en värmelåda är att den kan hjälpa till att minska matsvinnet. Istället för att kasta bort mat som inte äts upp direkt kan du placera den i värmelådan och sedan njuta av den senare när du är redo för en andra portion eller sen kvällsmat.

Erbjudande på BORA X BO - Gäller från 1. mars till 31. maj 2023

Just nu får du ett års förbrukning av rengöringspatroner (12 ST) vid köp av BORA X BO till ett värde av 900 kr. Du har också möjlighet att spara 8 000 kr om du beställer BORAs multi-värmelådan i samband med ditt köp av BORA X BO. Gäller till och med 31 Maj, 2023.

Rek.pris för BORA X BO + BORA multi-värmelåda: 108 000 kr

Ange dina kontaktuppgifter här under så ser vi till att vår samarbetspartner kontaktar dig för ett kostnadsfritt prisförslag på BORA X BO och BORAs multi-värmelådan. Just nu får du extra rabatt om du beställer via vår samarbetspartner.

Vanliga frågor & svar om BORA X BO

Hur mycket kostar BORA X BO?

Priset på BORA X BO kan variera något beroende på om du får någon rabatt. Men det rekommenderade priset som BORAs återförsäljare går ut med är 89 990 kr. Om du kontaktar vår samarbetspartner via något av formulären som du hittar på BORA-sidan så ser vi till att du får en extra rabatt vid köp av BORA X BO eller någon annan spishäll med fläkt från BORA.

Hur fungerar självrengöring i BORA X BO?

En unik funktion med BORA X BO är att den kan anslutas till vatten och avlopp vilket gör att den kan automatisk rengöra sig. Med hjälp av BORAs unika rengöringspatroner så rengörs och avkalkas X BO ugnen grundligt med het vattenånga efter varje användning. Denna typ av rengöring är mycket bekväm för dig som användare. Dessutom garanterar det en lång livslängd på ugnen.

Vad är storleken på BORA X BO?

Måtten på BORA X BO är följande: 598 x 599 x 580 mm (bredd x höjd x djup).

Vilken garanti har BORA X BO?

Ångugnen BORA X BO har precis som de andra produkterna från BORA en garanti på 2 år. Men genom att registerar din BORA X BO via mybora.com så kan du få 1 års extra garanti.

Måste man ha BORAs multi-värmelådan med en BORA X BO?

Nej, men som vi skrev tidigare så finns det flera fördelar med att ha en värmelåda i köket. Dessutom får du en väldigt stor rabatt på just BORAs multi-värmelådan om du beställer den i samband med BORA X BO. Ord.pris för multi-värmelådan från BORA: 23 000 - 25 000 kr (priset varierar beroende på vilken typ av front du vill ha på värmelådan).

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.