Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så fungerar det

Kampanj: BORA QVac (Inbyggd vakuumförpackare från BORA)

Kampanj: BORA QVac (Inbyggd vakuumförpackare från BORA)

BORA QVac: Nu lanseras en helt ny typ av vakuumförpackare från BORA

BORA Qvac är helt unikt vakuumförpackare som enkelt går att integrera i bänkskivan och fördelarna är många. Att vakuumförpacka mat har länge ansetts vara ett av de bästa sätten som du kan bevara din mat på. Men det har ofta inneburit att man måste ha en fristående vakuumförpackare som man måste plocka fram varje gång man ska använda den.

Du vet säker hur mycket jobb det krävs från att plocka fram maskinen, koppla in den, klippa till vakuumpåsar och skriva ettiketer så det är nog en hel del som kanske inte använder sin vakuumförpackaren så ofta som man egentligen vill.

Detta vill BORA ändra på genom att erbjuda en vakuumförpckare som alltid är tillgänglig, enkelt att installera och med smarta tillbehör göra det enkelt att vakuumförpacka i stort sett all typ av mat och dryck. Med BORA QVac kan du enkelt förlänga hållbarheten på dina middagsrester, pålägg, frukt och grönt. Genomn vakuumförsegling så behåller du matens smak, färg och näringsämnen – mycket längre.

BORA QVac - Bevarar din mat upp till 3 gånger längre!

Vad är BORA QVac?

Med den nya vakuumförslutaren BORA QVac slipper du matsvinn, vilket gör att du sparar både pengar och miljö. Med BORA QVac så kan du förlänga hållbarheten på mat och dryck upp till tre gånger. Den kompakta och användarvänliga designen gör att BORA QVac passar perfekt i alla kök, stora som små.

Den är enkel att använda: bara fyll påsen eller behållaren med din mat och anslut den till vakuumförslutaren och tryck på knappen. På några sekunder har du en lufttät förslutning som bevarar smak, näring samtidigt som maten förblir fräsch.

BORA QVac är också mångsidig – den kan användas för att vakuumförpacka allt från kött och grönsaker till vätskor som soppor, såser och även drycker. Dessutom är den idealisk för sous-vide matlagning, vilket ger dig möjlighet att skapa gourmetmåltider hemma med precision och lätthet.

Med tanke på hållbarhet och miljö, är BORA QVac tillverkad av högkvalitativa material som är både hållbara och återvinningsbara. På så sätt bidrar du inte bara till att minska matsvinn, utan också till att minska plastavfallet.

Investera i en BORA QVac idag och upptäck hur enkel och effektiv matförvaring kan vara. Så skydda dina matvaror, spara pengar och gör en positiv inverkan på miljön – allt med en enda smart enhet.

Priser och varianter av BORA QVac:

BORA QVac finns i två varianter, en i rostfritt stål och en helt i svart. Här under kan du läsa mer om de olika modellerna, se vad de kostar och vad som ingår när du beställer ne BORA QVac.

BORA QVac (Rostfritt stål)

QVACSS (rostfritt stål) - Pris: 6 990 kr

 • Ingår i paketet: Enheten (BORA QVac) + 15 st vakuumpåsar, 2 st olika vakuumbehållare i olika storlekar, 2 st korkar för användning vid vakuumförslutning av flaskor och en ring som används för marinering.

BORA QVac (All black)

QVACAB (all black) - Pris: 7 690 kr

 • Ingår i paketet: Enheten (BORA QVac) + 15 st vakuumpåsar, 2 st olika vakuumbehållare i olika storlekar, 2 st korkar för användning vid vakuumförslutning av flaskor och en ring som används för marinering.

Prisförslag på BORA QVac via vår samarbetspartner:

Tekniska data för BORA QVac:

 • Ytmaterial: Svart eller rostfritt stål beroende på modell.
 • Vakuumeringsstyrka: 10 l/min.
 • Maximalt vakuumtryck: -90 kPa.
 • Längd utsugsslang: 400 mm.
 • Maximal strömförbrukning: 24 W

Varför ska du köpa BORA QVac?

 • Bevarar din mat längre: BORA QVac förlänger hållbarheten på mat och dryck upp till tre gånger längre, vilket gör att du sparar både pengar och miljö. Med QVac kan du enkelt förlänga hållbarheten på bland annat middagsrester, pålägg, frukt och grönt. Med vakuumförsegling behåller du matens smak, färg och näringsämnen – längre.
 • 3 st funktioner i en produkt: Förutom att förlänga hållbarheten på mat kan BORA QVac även användas för drycker och vätskor. Med QVac kan du enkelt förlänga hållbarheten på till exempel juice, vin, såser eller oljor. QVac har även en egen marineringsfunktion som gör det möjligt att marinera råvaror snabbt och enkelt. Med QVac görs marineringen på bara 5 minuter, vilket motsvarar 12 timmars traditionell marinering.
 • Lätt att använda och alltid tillgänglig: BORA QVac är gömd i bänkskivan när den inte används. Genom att ge den ett nätt tryck kommer den upp och är redo att användas. QVac har en enkel användarvänlig display som erbjuder: vakuumförslutning i påsar, behållare/flaskor och marinering.

Detta ingår med BORA QVac:

BORA QVac - Detta ingår i paketet
 • 1 st QVAC inbyggnadsenhet
 • 1 st vakuumbox - 1 liter
 • 1 st vakuumbox - 2 liter
 • 1 st marineringsring
 • 2 st vakuumkorkar
 • Vakuumpåsar: 5 st - 0,6 liter, 5 st 1,5 liter och 5 st 2,1 liter
 • 15 st etiketter till vakuumpåsar
 • 1 st strömkabel (2 meter)
 • Monterings- och bruksanvisning

Extra tillbehör som går att beställa till:

 • 2 st vakuumboxar – 1 liter (QVACVB01)
 • 2 st vakuumboxar – 2 liter (QVACVB02)
 • 2 st vakuumkorkar (QVACVV)
 • 1 st marineringsring (QVACMR)
 • Vakuumpåsar 0,6 liter (QVACVBE1), 1,5 liter (QVACVBE2), 2,1 liter (QVACVBE3)
 • Vakuumpåse set 15 st (5x0,6 l, 5x1,5 l, 5x2,1 l) (QVACBES)

Vanliga frågor & svar om BORA QVac:

Hur stor är BORA QVac?

Den delen som är synlig i bänkskivan har en diameter på 82 mm och den kan planmonteras, i öppet läge går den från 0 till 60 mm (delen som sticker upp ur bänkskivan).

Själva vakuumförpackaren och enheten som monteras under bänkskivan har följande mått: 239x124x142mm (BxDxH).

Vilken garanti har BORA Qvac?

Precis som de andra produkterna i BORAs sortiment har Qvac 2 års garanti (Genom att registerar din produkt via mybora.com så kan du få 1 års extra garanti).

Hur installeras BORA QVac?

Enheten monteras enklast i toppen av ett bänkskåp via ett runt håll som görs i bänkskivan som har en diameter på 102 mm. Om du beställer en BORA Qvac så skulle vi rekommendera att du väntar med att göra hålet tills du har enheten och monteringsanvisningarna eftersom det finns olika utskärningsmått beroende på om du vill ha toppmontering eller planliming.

Hur fungerar BORA QVac?

För att enklast förstå hur BORA QVac fungerar så skulle vi rekommendera att du tittar på följande video som visar hur enheten fungerar:

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.