Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så fungerar det

Bäst i test - Bäst spishällar med integrerad fläkt till köksö (2024)

Bäst i test - Bäst spishällar med integrerad fläkt till köksö (2024)

Om du planerar att bygga en köksö och vill placera en spishäll i den så skulle vi rekommendera att du titta på en så kallad "spishäll med integrerad fläkt". Med denna typ av spishäll slipper du en takhängd köksfläkt som tar upp onödigt mycket plats. Den integrerade fläkten är inbyggd direkt i spishällen, vilket ger en renare och mer stilren design samtidigt som det frigör utrymme ovanför köksön och du är inte beroende av några ventilationsrör.

Detta är särskilt fördelaktigt i moderna kök där både design och funktionalitet är högt prioriterade. Med en spishäll med integrerad fläkt i köksön får du inte bara en effektiv matlagningsyta utan också ett smidigare och mer organiserat köksutrymme. Om det är första gången du hör talas om spishällar med fläkt så kan det vara bra att känna till några av fördelarna med dessa spishällar.

För det första så ser den integrerade fläkten till att matos och ånga sugs upp direkt vid källan, vilket hjälper till att effektivt minskar spridningen av matos till resten av hemmet. För det andra möjligör dessa spishällar en mycket mer flexibel köksdesign eftersom du är inte begränsad av köksöns placering på grund av eventuella ventilationsrör.

Så vilka är då de bästa spishällarna med fläkt för en köksö? Här under har vi samlat några av de bästa spishällarna med integrerad fläkt som vi anser är bästa att placera i en köksö - dessa modeller är enkla att installera, undehålla och har en effektiv och tyst köksfläkt. Letar du efter en induktionshäll med fläkt? Då ska du läsa vårt andra inlägg: Bäst i test - Bäst induktionshällar med inbyggd fläkt (2024)

Bäst spishällar med fläkt att placera i köksön (2024):

 1. BORA X PURE - Premium spishäll med flexibla zoner och inbyggd fläkt (90 cm)
 2. Fjäråskupan | Rubin - Spishäll med inbyggd fläkt som går att anpassa med plasma-filter (80 cm)
 3. BORA M PURE - Helt ny spishäll med fläkt från BORA med fasta + flexInduktion-zoner (80 cm)
 4. Neff N90 (V68YYX4C0) - Spishäll med fläkt och två stora flexInduktion-zoner (80 cm)
 5. Miele (KMDA 7676 FL-U) - Spishäll med flexibla zoner och inbyggd fläkt (80 cm)
 6. BORA S PURE - Liten spishäll med inbyggd fläkt och 4 st fasta zoner (60 cm)
 7. Siemens iQ700 (EX877NX68E) - Spishäll med fläkt och flexInduktion-zoner (80 cm)

Vilken spishäll med integrerad fläkt är bäst i test?

1. BORA X PURE - Spishäll med fläkt för köksö (55 000 kr)

1. BORA X PURE - Spishäll med fläkt för köksö (55 000 kr)

Det vi gillar:

 • En av de tystaste spishällarna med integrerad fläkt på marknaden.

 • Ramlöst svart glas som går att planmontera eller ha ovanpåliggande

 • 2 st stor flex-induktionszoner som känner av var du placera kokkärl och kastruller oavsett storlek.

 • Styr hela spishällen med en smidig touch-kontroll.

 • Effektiv luktextraktion i din matlagningsmiljö.

 • Väldigt enkel att installera om du använder kolfilter.

Viktigt att känna till:

 • Priset - Denna hällen är i "premium"-segmentet för spishällar med fläkt, men kvalitén och ljudnivån gör att vi tycker hällen är bland de bästa som finns tillgängliga.

 • Tillgänglighet - BORA går endast att beställa hos någon av deras återförsäljare. Kontakta vår samarbetspartner via produktsidan för bästa pris och får en premie vid beställning.

BORA X Pure är utan tvekan den bästa spishällen med integrerad fläkt som vi har testat, och det är dessutom en av de mest populära modellerna här på Fläkthällar.se. Modellen utmärker sig genom flera imponerande egenskaper som gör den till vårt toppval:

 • Tyst fläkt: Fläkten är mycket tyst, även när den körs på högre effektnivåer.
 • Enkel rengöring: Rengöringen är mycket smidig och bytet av kolfilter görs enkelt via fläkthålet som är placerat mitt i hällen.
 • Flexibla induktionszoner: Hällen har två stora och flexibla induktionszoner där du kan placera stekjärn och kastruller var du vill.
 • Automatisk effektreglering: Fläktens effekt kan justeras manuellt eller automatiskt vid stekning och kokning.
 • Enkelt kontroll: Enkel touch-kontroll som låter dig styra hela spishällen med bara några få klick.

BORA X Pure är det ultimata valet för dig som vill skapa ett unikt och modernt kök. Med en effektiv fläkt och induktionshäll med flera avancerade funktioner är den här spishällen en designdröm. Det upplysta skjutreglaget gör det enkelt att kontrollera hela spishällen med några få klick och tack vare de stora flexInduktion-zonerna kan du placera dina kokkärl var du vill, oavsett storlek vilket ger en flexibilitet som ofta saknas hos andra induktionshällar med fasta zoner.

Flex-zonerna gör också spishällen utmärkt för dig som gillar att laga mat på stekbord eller använder stora stekpannor och kokkärl i din matlagning.

Så installeras spishällen i en köksö:

För dig som planerar att installera en BORA X Pure i en köksö så kan vi meddela att det är väldig enkelt. Om du väljer modellen med kolfilter så krävs det bara ett hål i bakkanten av bänkskåpet på 445x120 mm. Tänk också på så att du ser till så det finns en luftspalt mellan baksidan på skåpet och täcksidan så luften kan leta sig ner i sockeln och cirkulera ut i rummet (Vi brukar också rekommendera att man sätter ett litet ventilationsgaller i sockeln eller ser du helt enkelt till att där finns ett litet utrymme mellan sockeln och bänkskåpet).

Vill du ha modellen med frånluft så har BORA ett unikt rörsystem (Ecotube) som är väldigt enkelt att montera och de finns tillgängliga som både runda och platta rör.

Viktigt: Om du väljer frånluft har BORA specifika rekommendationer för maximal längd på ventilationskanalen. För modellen BORA X Pure kan ventilationskanalen vara upp till 10 meter lång. För att säkerställa optimalt luftflöde behöver du också installera en hjälpmotor efter 6 meter.

storlek (B x D x H):830 x 515 x 199 mm

modeller:Kolfilter & frånluft

2.Fjäråskupan | Rubin - Spishäll med fläkt för köksö (36 885 kr)

2.Fjäråskupan | Rubin - Spishäll med fläkt för köksö (36 885 kr)

Det vi gillar:

 • Tillverad i Sverige och har 5 års garanti.

 • Stilren och modern som passar perfekt i en köksö.

 • Designad för enkel rengöring, vilket sparar tid och ansträngning i köket.

 • Intuitiv kontrollpanel som gör det enkelt att justera fläktens hastighet och andra inställningar.

Viktigt att känna till:

 • Varianten med kolfilter (med eller utan plasma-filter) använder ett rörsystem för att leda ner luften i sockeln.

Fjäråskupan Rubin är en imponerande spishäll med fläkt som fungerar utmärkt att placera i köksön. Den erbjuder en kombination av kraftfull ventilation och elegant design, vilket gör den till ett perfekt val för moderna kök. Några av de framstående egenskaperna med Rubin från Fjäråskupan inkluderar:

 • Effektiv köksfläkt: Fläkten hanterar matos och ånga effektivt, vilket bidrar till en fräschare köksmiljö.
 • Stilren design: Med sin snygga och minimalistiska design passar den perfekt in i en köksö, och tillför ett elegant inslag till ditt kök.
 • Användarvänlig kontrollpanel: Den intuitiva kontrollpanelen gör det enkelt att justera fläktens hastighet och inställningar efter behov.
 • Tyst vid drift: Utrustad med en kraftfulla köksfläkt som är tyst även vid hög effekt, vilket bidrar till en behaglig matlagningsmiljö.
 • Flera varianter: Tillgänglig i 3 st varianter: Frånluft, kolfiter och kolfilter med PlasmaClean-filter

Fjäråskupan Rubin är idealisk för dig som söker en högpresterande och estetiskt tilltalande lösning för din köksö. Spishällen kommer inte bara förbättrar ventilationen utan också lyfter kökets design i och med du slipper en frihängande köksfläkt som mest är i vägen och som samlar damm.

Så installeras spishällen i en köksö:

Att installera Fjäråskupan Rubin i en köksö är förhållandevis enkelt. När hålet är på plats i bänkskivan och spishällen är korrekt placerad, så ansluter man ett ventilationsrör från spishällens fläkt som placera i bakkanten av bänkskåpet och leds ner i sockeln så luften har möjlighet att cirkulera. Viktigt: Detta ventilationsrör tar upp 100 mm av djupet i bänkskåpet så lådorna kan max vara 450 mm djupa.

storlek (B x D x H):800 x 520 x 212 mm

modeller:Kolfilter (med eller utan plasma-filter) eller frånluft

3. BORA M PURE - Spishäll med fläkt till köksö (49 000 kr)

3. BORA M PURE - Spishäll med fläkt till köksö (49 000 kr)

Det vi gillar:

 • En 80 cm spishäll med 1 st stor flexInduktionzon och 2 st fasta zoner.

 • Erbjuder samma avancerade funktioner som du hittar i BORA X Pure.

 • Möjlighet att byta ut fläktgallert - finns i olika färger och material.

Viktigt att känna till:

 • Begränsad tillgång då BORA bara säljs via auktoriserade återförsäljare. Kontakta vår samarbetspartner via produktsidan för bästa pris och får en premie vid beställning.

 • Halva spishällen består av en stor flexInduction-zon som gör att du kan placera kokkärl var du vill och den andra delen har 2 st fasta-zoner.

BORA M Pure är en helt ny modell från BORA som kombinerar alla fördelarna från de populära modellerna BORA Pure och BORA X Pure. Denna spishäll med integrerad fläkt erbjuder en imponerande mix av effektivitet, stil och användarvänlighet. Här är några saker att gilla med BORA M Pure:

 • Kompakt och stilren design: Passar perfekt i moderna kök och ger ett minimalistiskt intryck.
 • Tyst och kraftfull fläkt: Fläkten är mycket tystgående även vid högre effekt, vilket gör matlagningen till en behaglig upplevelse utan störande ljud.
 • Enkel installation: Liksom andra modeller från BORA är installationen smidig och kräver minimalt ingrepp i köksinredningen.
 • Olika induktionszoner: Spishällen är utrustad med både fasta och flexibla induktionszoner vilket gör det möjligt att placera kokkärl var som helst inom zonen, vilket ger stor flexibilitet i matlagningen.
 • Automatisk och manuell effektreglering: Fläkten kan justeras både manuellt och automatiskt beroende på matlagningsbehov, vilket ger optimal ventilation vid varje tillfälle.
 • Lätt att rengöra: Spishällen är väldigt enkelt underhåll med komponenter som är lätta att komma åt och rengöra, vilket sparar tid och ansträngning.

Med BORA M Pure får du inte bara en tekniskt avancerad och effektiv spishäll med integrerad fläkt, utan också en elegant lösning som gör det möjligt att utforma köket och köksön exakt så som du vill utan att behöva ta hänsyn till eventuella ventilationsrör.

Så installeras spishällen i en köksö:

Precis som BORA X Pure så erbjuder BORA M PURE en enkla installationsprocess. Om du väljer luftcirkulation via kolfilter så behöver du endast göra ett hål i bakkanten av bänkskåpet, med måtten 445x120 mm. Även BORA M Pure går att ansluta till frånluft och det görs via deras unika rörsystem Ecotube som trycks ihop och monteras inne i bänkskåpet. Rörpacketet finns tillgängligt i både runda och platta-varianter för att passa alla utrymmen.

Det är viktigt att notera att om du väljer varianten med frånluft så har ventilationskanalen en maxlängd på 6 meter, om du inte installerar en "hjälpfläkt" som gör att du kan förlänga ventilationsröret upp till 10 meter.

storlek (B x D x H):760 x 515 x 199 mm

modeller:Kolfilter & frånluft

4. Neff N90 (V68YYX4C0) - Spishäll med fläkt till köksö (34 995 kr)

4. Neff N90 (V68YYX4C0) - Spishäll med fläkt till köksö (34 995 kr)

Det vi gillar:

 • Boost-funktion för snabb kokning.

 • Finns i två varianter: Recirkulerande (kolfilter) eller frånluft via ventilationsrör.

 • Flex induktionszoner på båda sidor.

 • TwistPad, snabb och enkelt kontroll över hela hällen.

 • Manuella och automatiska program finns tillgängliga för fläkten.

 • Kolfilter ingår i priset.

 • Möjlighet att välja mellan kolfilter eller frånluft till samma pris.

Viktigt att känna till:

 • Begränsad tillgänglighet - Precis som BORA så finns Neff inte tillgängligt på nätet, utan du måste beställa produkterna via någon av deras återförsäljare. Kontakta vår samarbetspartner via produktsidan för bästa pris.

Neff N90 (V68YYX4C0) är toppmodellen bland Neffs spishällar med fläkt. Det som gör den här spishällen unik jämfört med andra spishällar med fläkt är Neffs unika TwistPad som är en avtagbar, magnetisk och upplyst kontrollratt som ger dig exakt och bekväm kontroll över spishällen. Många som testar Neff gillade den eleganta designen som både är lättanvänd och enkel att rengöra.

Spishällen har två stora flexInduction-zoner som låter dig placera dina kokkärl och kastruller var du vill och värmen följer automatiskt med om du flyttar kärlet inom zonen. Några saker som gör Neff N90 (V68YYX4C0) till en utmärkt spishäll med fläkt är framförallt:

 • Twist Pad Flex®: En lättanvänd kontrollplatta som ger dig smidig kontroll över spishällen och den integrerade fläkten.
 • flexInduction – din spishäll känner av och värmer dina kastruller och stekpannor.
 • Intuitiva Flex Zoner: Ställ ut dina kokkärl! Spishällen känner direkt av deras storlek, form och position.
 • Automatic Air Sensor: En funktion som justerar fläktstyrkan automatiskt för att anpassa sig till situationen på hällen.

Så installeras spishällen i en köksö:

Installationen av Neff N90 (V68YYX4C0) är också väldigt enkelt eftersom det bara behövs en håll i bakkanten av bänkskåpet på 210x85mm om du väljer luftcirkulation med kolfiter. Precis som tidigare modeller i den här listan så går även Neff N90 att ansluta till frånluft, men då använder man ett speciellt rörpaket från Neff (sälj separat) som ansluts till ett ventilationsrör med en diameter på 160 mm.

storlek (B x D x H):834 x 527 x 223 mm

modeller:Kolfilter & frånluft

5. Miele (KMDA 7676 FL-U) - Spishäll med fläkt till köksö (51 390 kr)

5. Miele (KMDA 7676 FL-U) - Spishäll med fläkt till köksö (51 390 kr)

Det vi gillar:

 • Modernaste standard - Fläkten anpassar sig automatiskt beroende på effekt du har på hällen.

 • Gott om utrymme eftersom hällens hela djup kan användas kan stora kokkärl placeras perfekt.

 • Extra tyst: utvecklad av Miele, denna motor är 25% tystare än föregångare modeller vid hög effekt.

Viktigt att känna till:

 • Tillgänglighet - Detta är en studio-produkt som endast säljs hos certifierade köksbutiker och återförsäljare. Kontakta vår samarbetspartner via produktsidan för bästa pris.

KMDA 7676 FL-U är en av Mieles nya induktionshällar med integrerad fläkt. Hällen har 2 st stora PowerFlex XL-zoner och modellen går att anpassa med antingen kolfilter eller frånluft. Spishällen kan enkelt installeras var som helt i köket då den bara kräver ett hål i bakkanten av bänkskåpet om du väljer modellen med kolfilter, självklart går det också att ansluta fläkten till frånluft men då behöver du köpa till ett extra rörpaket.

 • Låg ljudnivå: Fläkten är mycket tystgående även vid högre effekt och hastigheten anpassas automatiskt beroende på effekten på induktionszonerna.
 • Stilren design: Spishällen har en svart design som ger den ett elegant utseende.
 • Enkel stryrning: Både spishällen och köksfläkten kontrolleras enkelt via en smidig touch-panel med en tydlig display.

storlek (B x D x H):800 x 520 x 200 mm

modeller:Kolfilter & frånluft

6. BORA S PURE - Spishäll med fläkt till mindre köksö (29 000 kr)

6. BORA S PURE - Spishäll med fläkt till mindre köksö (29 000 kr)

Det vi gillar:

 • Liten och kompakt induktionshäll med integrerad fläkt som passar perfekt i mindre kök eller köksö.

 • Samma avancerade funktioner som i de andra Pure-modellerna.

Viktigt att känna till:

 • Tillgänglighet - BORA går endast att beställa hos någon av deras återförsäljare. Kontakta vår samarbetspartner via produktsidan för bästa pris och får en premie vid beställning.

BORA S Pure är en exceptionell spishäll med integrerad fläkt som kombinerar modern design med hög funktionalitet. Den kompakta och eleganta utformningen passar perfekt i alla kök och köksöar. I och med den inbyggda fläkten så har du tillgång till effektiv ventilation direkt vid källan, vilket ser till att hålla köksmiljön fräsch och luktfri.

Med tysta och kraftfulla fläktar, 4 fasta induktionszoner och intuitiv touch-panel är BORA S Pure både lätt att använda och underhålla. Dessutom bidrar den till en stilren och öppen köksdesign genom att eliminera behovet av en traditionell takhängd fläkt.

 • Intuitiv sControl: Tack vare det vertikala skjutreglaget styr du enkelt spishällen genom att trycka lätt, alternativt svepa med fingret uppåt eller nedåt. Alla viktiga funktioner kan aktiveras med bara ett tryck.
 • eSwap: Enkelt filterbyte som görs på 30 sekunder och i luftcirkulationsläge neutraliseras lukterna med hjälp av ett effektivt aktivt kolfilter. För att underlätta byte av filter har BORA sett till att alla filter är tillgängliga via fläkthålet.
 • Låg ljudnivå: Alltid väldigt tyst även vid höga effekt tack vare den optimala luftstyrningen och användningen av en extremt tyst motor.

Så installeras spishällen i en köksö:

Precis som BORA X Pure och BORA M Pure erbjuder BORA S Pure en enkel installationsprocess. Om du väljer luftcirkulation via kolfilter behöver du endast göra ett hål i bakkanten av bänkskåpet med måtten 445x120 mm.

Även S Pure använder BORAs unika rörsystem Ecotube för att ansluta spishällen till frånluft, rörsystemet trycks enkelt ihop och monteras inne i bänkskåpet. Rörpaketet finns tillgängligt i både runda och platta varianter för att passa alla kök och utrymmen.

Det är viktigt att notera att om du väljer varianten med frånluft har ventilationskanalen en maxlängd på 6 meter, om du inte installerar en "hjälpfläkt" som gör att du kan förlänga ventilationsröret upp till 10 meter. BORA S Pure kombinerar enkel installation med flexibel och effektiv ventilation, vilket gör den till ett utmärkt val för moderna kök.

storlek (B x D x H):580 x 515 x 199 mm

modeller:Kolfilter & frånluft

7. Siemens iQ700 (EX877NX68E) - Spishäll med fläkt till köksö (29 900 kr)

7. Siemens iQ700 (EX877NX68E) - Spishäll med fläkt till köksö (29 900 kr)

Det vi gillar:

 • Modernaste standard - Fläkten anpassar sig automatiskt beroende på effekt du har på hällen.

 • Gott om utrymme eftersom induktionszonerna utgör nästan hela djupet av spishällen.

Viktigt att känna till:

 • Monteras ovanpå bänkskivan - Denna modell har en metalram som skyddar glaset. Vill du planmontera spishällen ska du titta på (EX807NX68E) med planoDesign.

Siemens iQ700 (EX877NX68E) är en förstklassig induktionshäll som kombinerar innovativ teknik med elegant design. Denna modell är utrustad med flexibla induktionszoner, vilket ger stor frihet att placera kokkärlen var som helst på hällen och med PowerMove-funktionen delas varje induktionzon in fyra värmezoner som kan ha olika temperaturer, vilket gör det möjligt att bara flytta kokkärlen för att snabbt ändra värmen.

En av de mest framstående egenskaperna hos Siemens iQ700 är den integrerade köksfläkten som både är kraftfull och tyst. Med fläkten inbyggd i spishällen så eliminerar du behovet av en separat köksfläkt, vilket frigör utrymme och du får möjlighet att placera spishällen var du vill - perfekt för dig som planerar att ha spishällen i köksön.

Användarvänligheten är en annan styrka. Med en intuitiv touchskärm kan du enkelt kontrollera alla funktioner och inställningar. Hällen är även lätt att rengöra tack vare sin plana yta och avtagbara delar som fett- och kolfilter som bara lyfts upp via fläkthålet.

 • flexInduction: En smart matlagningszon som täcker nästan hela spishällen och som anpassar sig till dina kastruller och stekpannor.
 • climateControl-sensor: Denna funktion justerar fläktstyrkan automatiskt genom att kontrollera mängden ånga och matos.
 • Enkel rengöring: Den inbyggda fläkten kräver minimalt rengöringsarbete och både kolfilter och fettfilter lyfts enkelt upp via fläkthålet.
 • Avancerad induktionstekniken: Med den avancerade induktionstekniken blir matlagningen både snabbare, smidigare och säkrare.

storlek (B x D x H):812 x 522 x 223 mm

modeller:Kolfilter & frånluft

Därför väljer många en spishäll med fläkt till köksön

Att installera en spishäll med integrerad fläkt i köksön har blivit alltmer populärt, och det finns flera goda skäl till detta val. Här är några av de främsta anledningarna till varför många väljer denna lösning för sina kök:

 • Utrymmesbesparing: En spishäll med integrerad fläkt eliminerar behovet av en traditionell takhängd köksfläkt, vilket frigör värdefullt utrymme över köksön. Detta skapar en mer öppen och luftig känsla i köket.

 • Designen: Med fläkten integrerad i spishällen får du en renare och mer stilren design. Detta bidrar till ett modernt och sofistikerat utseende som kompletterar det övriga kökets inredning.

 • Effektiv ventilation: Den integrerade fläkten suger upp matos och ånga direkt vid källan, vilket effektivt minskar spridningen av lukt och fett i köket. Detta bidrar till en fräschare och mer behaglig köksmiljö.

 • Flexibilitet i köksdesign: Genom att integrera fläkten i spishällen blir det lättare att placera köksön var som helst i rummet utan att behöva ta hänsyn till takventilation. Detta ger större frihet i planeringen och utformningen av köket.

 • Användarvänlig: Många modeller erbjuder intuitiva och lättanvända kontrollpaneler, vilket gör det enkelt att justera fläktens hastighet och inställningar under matlagningen. Vissa modeller har även automatiska funktioner som anpassar fläktens effekt efter behov.

 • Enkla att rengöra: Integrerade fläktar är designade för enkel rengöring, med avtagbara delar som lätt kan rengöras eller bytas ut. Detta sparar tid och gör underhållet mindre ansträngande.

 • Tyst drift: Moderna spishällar med integrerade fläktar är ofta mycket tystgående, vilket gör att du kan njuta av en lugn och rofylld matlagningsmiljö utan störande ljud.

Sammanfattningsvis erbjuder spishällar med integrerad fläkt en kombination av funktionalitet, estetik och användarvänlighet som många husägare värdesätter. Genom att välja denna lösning kan du skapa ett modernt, effektivt och snyggt kök som uppfyller alla dina matlagningsbehov.

Varför ska man välja en spishäll med fläkt istället för en traditionell köksfläkt?

Att välja en spishäll med integrerad fläkt istället för en traditionell köksfläkt att placera ovanför köksön erbjuder flera fördelar som kan göra kökslivet både enklare och mer tilltalande rent designmässigt. För det första frigör en spishäll med integrerad fläkt utrymme ovanför köksön och spishällen, vilket ger en öppen och luftig känsla i köket och möjliggör fler kreativa designlösningar.

Utan en takhängd fläkt kan belysningen i köket också optimeras bättre. För det andra ger den integrerade fläkten effektiv ventilation genom att suga upp matos och ånga direkt vid källan, vilket minskar spridningen av lukt och fett i köket. Detta bidrar till en renare och mer hygienisk matlagningsmiljö.

Dessutom är många av dessa moderna integrerade fläktar tystgående och utrustade med avancerade funktioner som till exempel automatisk effektreglering på köksfläkten, vilket gör dem mer användarvänliga och energieffektiva. Genom att välja en spishäll med integrerad fläkt så kommer du en stilren och funktionell lösning som kombinerar matlagningsyta och ventilation i ett, vilket kommer gör ditt kök både snyggare och mer praktiskt.

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.