Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så här fungerar det

Guide: Vad är Big Green Egg? Allt om denna unika keramiska kolgrill

Guide: Vad är Big Green Egg? Allt om denna unika keramiska kolgrill

Allt du behöver veta om kamadogrillen - Big Green Egg

"Big Green Egg" har sina rötter i den antika japanska konsten att laga mat med keramik. Inspirerad av dessa traditioner skapades den första "Big Green Egg" i USA på 1970-talet. Sedan dess har den blivit en ikon inom gourmetmatlagning och har vunnit popularitet bland kockar, entusiaster och grillmästare världen över.

Big Green Egg är en så kallad kolgrill eller kamadogrill som denna typ av grill ofta kallas. En av Big Green Eggs mest framstående egenskaper är dess unika design och konstruktion. Tillverkad av högkvalitativ keramik som NASA har hjälpt till att utveckla så reflekteras värmen i grillen. Sen i och med luftflödet så du kan få upp en väldigt hög och jämn värme och samtidigt styra den med precision. Det ovala formen möjliggör flera olika matlagningsmetoder, från grillning och rökning till bakning och stekning – allt i en och samma enhet.

Gillen är också känd för sin mångsidighet och förmågan att erbjuda olika matlagningsupplevelser. Oavsett om du är en professionell kock eller bara en entusiastisk amatör, så kan du använda Big Green Egg för att skapa gourmetmåltider - grilla perfekta biffar, röka kött med precision eller till och med baka pizza vid höga temperaturer. Idag produceras grillarna i Daltile i Mexico där inga andra kamadogrillar än Big Green Egg tillverkas.

Vill du veta vilken den bästa kamadogrillen är? Då ska du läsa vårt inlägg: Bäst i test - Bäst kamadogrill för röka och grilla mat (2024). I det inlägget går vi igenom flera olika typer av kamadogrillar i olika storlekar och prisklasser från populära tillverkare, inklusive Big Green Egg.

Vad gör kamadogrillen "Big Green Egg" så speciell?

Design och konstruktion:

Kolgrillen Big Green Egg skiljer sig verkligen från alla andra typer av grillar genom sin genomtänkta design och exceptionella konstruktion, vars sammanspel ger upphov till en imponerande kulinarisk partner för matkreatörer över hela världen.

 • Material och kvalitet: Big Green Egg tillverkas av högkvalitativ keramik av finaste sort. Detta material är inte bara estetiskt tilltalande utan ger också överlägsen isolering och värmebehållning. Keramiken används traditionellt i matlagning och håller temperaturen jämnt, vilket är avgörande för att skapa perfekt tillagade rätter.

 • Oval form och mångsidighet: En av de mest karakteristiska dragen hos "Big Green Egg" är dess ovala form. Detta är ingen slump, utan en noggrant genomtänkt design som ger mångsidighet när du lagar mat i en Big Green Egg-grill. Den ovala formen gör det möjligt att använda flera olika matlagningsmetoder samtidigt. Du kan grilla stora köttstycken samtidigt som du bakar bröd eller till och med röker fisk, allt i samma enhet. Detta gör en Big Green Egg-grill till en allt-i-ett-lösning för all typ av utomhusmatlagning.

 • Temperaturkontroll och precision: En annan imponerande aspekt av designen är förmågan att exakt kontrollera temperaturen. Grillen gör det även möjligt att finjustera temperaturen för att passa olika matlagningstekniker. Oavsett om du vill ha låg och långsam rökning eller hög och snabb grillning, ger den här funktionen dig som användare möjlighet att anpassa matlagningsmiljön precis som du önskar.

 • Hållbarhet och livslängd: Big Green Egg sträcker sig bortom kortsiktig användning då den är byggd för att hålla. Keramikens hållbarhet och motstånd mot korrosion gör att den kan stå emot alla utmaningarna från väder och vind. Att investera i en "Big Green Egg"-grill blir därmed inte bara en kortsiktig kulinarisk glädje utan en långsiktig följeslagare för utomhusmatlagningseventyr.

Big Green Egg - en mångsidig grill med flera användningsområden:

Big Green Egg har gjort sig känt för sin enastående mångsidighet, vilket öppnar upp för en rad olika matlagningsupplevelser. Oavsett om du är en erfaren kock eller en ivrig amatör så är en Big Green Egg-grill den ultimata partnern för att skapa kulinariska mästerverk. Här är några sätt du kan använda Big Green Egg för att höja ditt kök till nya nivåer:

 1. Grillning: Med precision och jämn värme ger en kolgril som Big Green Egg dig möjlighet att grilla perfekta biffar, saftiga kycklingar eller läckra grönsaker. Den välkontrollerade temperaturen och den tillförlitliga konstruktionen gör grillningen till en njutbar och smakfull upplevelse.

 2. Rökning: Utforska konsten att röka kött med precision. Big Green Egg ger dig kontroll över temperaturen och röknivån, vilket möjliggör långsam tillagning som resulterar i mört och smakrikt kött. Från brisket till lax kan du röka en mängd olika råvaror.

 3. Bakning: Överraska dina smaklökar genom att använda Big Green Egg-grill för att baka. Den konstanta och jämna värmen gör den perfekt för att skapa supergoda bröd, pizzor och bakverk med en knaprig yta och en saftig insida.

 4. Stekning: Ge dina stekrätter den ultimata karamelliserade ytan och saftiga insidan genom att använda Big Green Egg. Kontrollera temperaturen för att säkerställa perfekt stekning varje gång, oavsett om det är en biff, kotlett eller grönsaksblandning.

 5. Andra matlagningsmetoder: Big Green Egg tillåter inte bara de grundläggande matlagningsmetoderna utan öppnar också upp för experiment och kreativitet. Prova att använda den för att slow cooka, grilla pizzor vid höga temperaturer eller till och med laga en sjudande gryta utomhus.

Oavsett vilken matlagningsmetod du väljer, ger Big Green Egg dig verktygen att utforska och förbättra din kulinariska förmåga, vilket gör varje måltid till en minnesvärd smakupplevelse.

Big Green Egg - Flera olika storlekar och modeller

Big Green Egg erbjuder en imponerande variation av storlekar och modeller, vilket gör det möjligt för användare att välja en grill som passar deras specifika behov och matlagningsstil. Här är en översikt över de olika storlekarna och modellerna som Big Green Egg har att erbjuda:

 1. Minimax: Minimax är den minsta modellen i Big Green Eggs sortiment, perfekt för de med begränsat utrymme eller för dem som vill ha en portabel grill. Trots sin kompakta storlek kompromissar Minimax inte när det gäller prestanda och funktionalitet.

 2. Small: Small-modellen är idealisk för mindre hushåll eller för dem som vill ha en kompakt grill med alla fördelar som Big Green Egg erbjuder. Den passar också bra på balkonger eller mindre uteplatser utan att offra kapacitet.

 3. Medium: Medium-grillen ger dig en mångsidig matlagningsyta, vilket gör den perfekt för familjer eller mindre sammankomster. Dess måttliga storlek innebär att den fortfarande är lätt att hantera, men ger ändå tillräckligt med utrymme för att utforska olika matlagningsmetoder.

 4. Large: Large-modellen är en populär och allsidig grill som passar många användare. Den erbjuder generöst med matlagningsutrymme och är lämplig för större sällskap. Large är en idealisk allround-grill för dem som söker balans mellan kapacitet och bekvämlighet.

 5. X-Large: För de som vill ha maximal kapacitet är X-Large det perfekta valet. Den här modellen ger en imponerande matlagningsyta, vilket gör den idealisk för stora evenemang eller ambitiösa matlagningsprojekt. X-Large möjliggör samtidig tillagning av olika rätter.

 6. 2XL: 2XL är flaggskeppsmodellen som imponerar med sin enorma storlek och kapacitet. Den är utformad för stora sammankomster och professionella användare. Med 2XL kan du utföra omfattande matlagningsexperiment och skapa kulinariska mästerverk.

Oavsett om du är ensammatlagare, delar en måltid med familjen eller är värd för storslagna grillfester, har Big Green Egg en modell som passar dina behov. Varje storlek och modell bevarar Big Green Eggs karakteristiska design och kvalitet, vilket ger användare en överlägsen grillupplevelse oavsett val.

Var kan man köpa en kamadogrill?

Antal produkter:

31 st

Pris från:

2 936 kr

Antal produkter:

19 st

Pris från:

3 495 kr

Skillnaden mellen en vanlig traditionell kolgrill och keramikgrill (kamadogrill)?

Keramikgrill (kamadogrill) vs kolgrill

Skillnaderna mellan en vanlig traditionell kolgrill och en keramikgrill, också känd som kamadogrill ligger främst i design, material och förmågan att kontrollera temperaturen på ett helt annat sätt än du kan med en traditionell kolgrill. Här är några av de viktigaste skillnaderna:

 1. Material:
 • Traditionell kolgrill: Dessa griller är vanligtvis tillverkade av metall, ofta rostfritt stål eller emaljerat stål. De har en tunnare konstruktion och är känsligare för temperaturvariationer.
 • Kamadogrill: Tillverkad av keramik eller liknande material, vilket ger utmärkt värmeisolering och förmågan att hålla konstant temperatur. Keramiken hjälper till att behålla fukt och saftighet i maten.
 1. Design:
 • Traditionell kolgrill: Har en öppen design och använder ofta ett galler över en öppen eld. Temperaturen kontrolleras huvudsakligen genom att justera avståndet mellan kolen och maten samt luftflödet.
 • Kamadogrill: Har en sluten design med ett lock och en tät kammare. Detta gör det möjligt att reglera luftflödet och därmed temperaturen mer precist. Locket och tätningen hjälper till att behålla värmen och fuktigheten.
 1. Temperaturkontroll:
 • Traditionell kolgrill: Temperaturkontrollen är i hög grad beroende av användarens färdigheter med att justera ventilationsöppningar och kolposition.
 • Kamadogrill: Ger en överlägsen temperaturkontroll. Genom att justera luftflödet och ventilationshål kan användaren finjustera temperaturen med stor precision, vilket möjliggör olika matlagningsmetoder.
 1. Mångsidighet:
 • Traditionell kolgrill: Är främst inriktad på grillning och direkta matlagningsmetoder.
 • Kamadogrill: Dessa grillar är mycket mer mångsidiga och kan användas för grillning, rökning, bakning och stekning. Den stängda designen gör det möjligt att laga mat med olika temperaturzoner.
 1. Hållbarhet och livslängd:
 • Traditionell kolgrill: Kan vara mer mottaglig för rost och slitage, särskilt om de utsätts för utomhusväder utan skydd.
 • Kamadogrill: Har vanligtvis en robust konstruktion av keramik, vilket gör den motståndskraftig mot korrosion och ger en längre livslängd.
 1. Värmeisolering:
 • Traditionell kolgrill: Har vanligtvis mindre värmeisolering och kan vara känslig för yttre temperaturförändringar.
 • Kamadogrill: Utmärker sig med sin överlägsna värmeisolering, vilket ger stabilare temperaturer även under långa grillsessioner.

Både traditionella kolgrillar och kamadogrillar har sina fördelar och är lämpliga för olika användningsområden. Valet mellan dem beror på individuella preferenser, matlagningsstil och budget. Kamadogrillar tenderar dock att vara mer allsidiga och erbjuder bättre temperaturkontroll jämfört med många traditionella kolgrillar.

Så fungerar en kamadogrill: Tekniken bakom denna unika grill

Kamadogrillar har erövrat grillvärlden med sin unika teknik och förmåga att skapa kulinariska mästerverk. Kärnan i dess magi ligger i dess innovativa design och teknik. En kamadogrill är konstruerad av högkvalitativ keramik, vilket ger den överlägsen isolering och temperaturkontroll. Den keramiska konstruktionen gör det möjligt för användaren att nå och bibehålla en väldigt exakta temperaturer - perfekt för flera olika matlagningstekniker, från långsam rökning till intensiv grillning.

En central komponent i kamadogrillens funktion är dess ventilationsreglage. Med hjälp av toppventilen och bottenventilen så får du som användare möjlighet att finjustera luftflödet, vilket i sin tur reglerar syretillförseln till kolbädden. Detta ger en imponerande kontroll över temperaturen och möjliggör precision vid matlagning. Den konvektiva luftströmmen inom kamadogrillen skapar även en jämn värdefördelning, vilket eliminerar hot spots och ger en enhetlig matlagning.

Kamadogrillens teknik möjliggör också för långsam matlagning vid låga temperaturer under en längre tid. Detta är perfekt för att bryta ner fibrerna i kött och skapa mört och saftigt resultat. Samtidigt ger dess förmåga att snabbt nå höga temperaturer möjlighet till grillning med perfekt seger och karamellisering av ytan på köttet.

I slutändan är det den sammansmältningen av keramik, ventilation och avancerad teknik som utgör grunden för kamadogrillens magi. Det är denna unika kombination som gör kamadogrillen till en oumbärlig partner för grillentusiaster och kockar som strävar efter att höja sina matlagningsupplevelser till nya höjder.

Kreativa matlagningsidéer för alla med en kamadogrill

Låt oss avsluta denna guide med lite exempel på maträtter som du kan tillaga med hjälp av en kamadogrill. Dessa unika grillar öppnar dörren till en värld av kreativ matlagning, och här är några inspirerande idéer för att låta din kulinariska fantasi flöda:

 • Rökt lax med honung och enbär: Använd en blandning av enbär och honung för att röka laxen på låg värme. Resultatet blir saftigt och fullt av aromatiska smaker.
 • Pizza med träkolssmak: Baka din pizza på kamadogrillen för en autentisk träkolssmak och en knaprig skorpa. Lägg till dina favorittoppings för en personlig touch.
 • Grillade kycklingvingar med sriracha-honungs-glaze: Ge kycklingvingarna extra krydda genom att grilla dem helt på kamadogrillen och pensla dem med en sriracha-honungs-glaze för en perfekt balans mellan hetta och sötma.
 • Örtmarinerad lammlägg på låg temperatur: Marinera lammlägg i färska örter och vitlök, och tillaga dem långsamt vid låg temperatur på kamadogrillen för en mört och smakrikt resultat.
 • Grillad ananas med kanel och farinsocker: Skiva färska ananasskivor och grilla dem på kamadogrillen. Strö över kanel och brun farin för en söt och karamelliserad efterrätt.

Vanliga frågor och svar om Big Green Egg

Vilken typ av mat kan man tillaga på en Big Green Egg-grill?

Med en Big Green Egg är möjligheterna för kulinariska skapelser nästintill oändliga. Du kan laga en mångfald av rätter som tar din matlagning till nya höjder. Grillade biffar får den perfekta rostningen och saftigheten, medan rökt kött tar på sig en djupare och rikare smakprofil. Varför inte kasta in en handgjord pizza i det keramiska underverket för att få en knaprig skorpa och smältande ost?

Stekta grönsaker får en läcker karamellisering, och om du är sugen på något mer exotiskt kan du utforska allt från hela stekta fiskar till smakrika wokrätter. Big Green Egg fungerar som en pålitlig partner för både långsam matlagning och snabbare grillning. Och varför inte avsluta måltiden med en bakad dessert – kanske ett äppelpajpaket med kanel och socker.

Oavsett om det är kött, fisk, grönsaker eller bakverk, är Big Green Egg den ultimata platsen för att förverkliga dina kulinariska visioner och skapa minnesvärda smakupplevelser.

Hur lång tid tar det att värma upp en Big Green Egg-grill?

Tiden det tar att värma upp en Big Green Egg beror på flera faktorer, inklusive den önskade temperaturen och storleken på din grill. Här är en allmän riktlinje:

 1. Normal uppvärmningstid: För att nå vanliga grilltemperaturer (ca 200-250 grader) tar det vanligtvis cirka 10–15 minuter för en Big Green Egg att värmas upp.

 2. Hög temperatur (till exempel för grillning): Om du vill uppnå högre temperaturer för grillning, kan det ta lite längre tid, kanske upp till 20–30 minuter, beroende på den specifika modellen och övriga förhållanden.

 3. Låg temperatur (till exempel för rökning eller långsam tillagning): Om du strävar efter en låg och stabil temperatur för rökning eller långsam matlagning, kan det ta lite längre tid att värma upp, cirka 15–20 minuter eller mer.

Faktorer som kan påverka uppvärmningstiden inkluderar mängden kol, om du använder några speciella tillbehör som en elektrisk starter eller andra tändmetoder, samt utomhustemperaturen. Det är också viktigt att notera att Big Green Egg är känd för sin förmåga att hålla och stabilisera temperaturen väl när den väl har uppnåtts.

För att påskynda uppvärmningsprocessen kan du överväga att använda snabbare tändmetoder eller anpassa mängden kol. Att ha god ventilation genom att justera luftflödesreglagen kan också påverka uppvärmningstiden och temperaturen.

Hur kontrollerar man temperaturen på en Big Green Egg?

Att kontrollera temperaturen på en Big Green Egg är en viktig färdighet för att uppnå önskad resultat vid matlagning. Temperaturen regleras genom att justera luftflödet genom grillen. Här är stegen för att kontrollera temperaturen på en Big Green Egg:

 1. Ventilationsreglaget: Big Green Egg har ett toppventilationsreglage och ett bottenventilationsreglage. Topventilen sitter på locket och justeras för att kontrollera den övre luftströmmen, medan bottenventilen sitter vid basen av grillen och reglerar den nedre luftströmmen.

 2. Öppna och stäng ventilerna: För att öka temperaturen öppnar du både topp- och bottenventilerna. Detta ökar luftflödet och därmed syretillförseln till kolen, vilket höjer temperaturen. För att sänka temperaturen stänger du ventiler gradvis. Minskat luftflöde leder till minskad syretillförsel och sänker temperaturen.

 3. Justera gradvis: Gör små justeringar åt gången. Överjustering kan leda till plötsliga temperaturförändringar. Var tålmodig och ge grillen tid att stabilisera sig efter varje ändring.

 4. Lär dig temperaturkontroll över tid: Det tar lite tid och övning att bli bekant med hur en kamadogrill reagerar på justeringar. Över tid kommer du lära känna din grill genom att göra små justeringar och observera hur temperaturen reagerar.

 5. Använd en termometer: Använd en grilltermometer för att mäta den inre temperaturen på grillen och maten. Placera termometern på den plats där du matlagar för att övervaka temperaturen noggrant.

 6. Experiment med ventilpositioner: Prova att justera ventilpositionerna för att skapa olika temperaturzoner på grillen. Detta är användbart om du vill laga olika livsmedel samtidigt vid olika temperaturer.

 7. Känn till din grill: Varje Big Green Egg är unik, och det kan vara bra att hålla en loggbok över dina matlagningssessioner och notera de ventilställningar som fungerar bäst för olika rätter och temperaturer.

Genom att behärska konsten att justera luftflödet genom topp- och bottenventilerna kommer du kunna uppnå och bibehålla exakta temperaturer för olika matlagningsstilar, från långsam rökning till intensiv grillning.

Vad är fördelarna med att använda en Big Green Egg-grill?

En Big Green Egg-grill erbjuder en omfattande upplevelse av grillning och matlagning med sina många fördelar. Dess unika keramiska konstruktion möjliggör enastående värmeisolering och jämn värmedistribution, vilket ger precision i temperaturkontrollen. Mångsidigheten gör att du kan grilla, röka, baka och steka på samma enhet.

Hållbarheten hos den keramiska grillen, dess enkelhet i användning och attraktiva design gör den till ett populärt val. För långsam matlagning och rökning är den ett utmärkt val med förmågan att behålla låga temperaturer under lång tid. Dess gemenskap av entusiaster och ett omfattande utbud av tillbehör lägger till ytterligare skikt till den totala Big Green Egg-upplevelsen.

Kan man använda en Big Green Egg-grill året runt?

Ja, Big Green Egg är utformad för att användas året runt. Dess keramiska konstruktion ger enastående värmeisolering och temperaturkontroll, vilket gör det möjligt att laga mat i olika väderförhållanden och säsonger. Oavsett om det är sommarvärme, höstkyla eller vinterkyla kan Big Green Egg hålla och upprätthålla önskade matlagnings- eller grilltemperaturer.

Den överlägsna isoleringen hos Big Green Egg gör att den behåller värmen effektivt, vilket är särskilt fördelaktigt vid långsam matlagning och rökning under kalla förhållanden. Detta gör det möjligt för användare att njuta av sina favoritgrillade eller rökta rätter året runt utan att behöva oroa sig för väderförhållandena.

För att ytterligare anpassa grillningen efter säsongen kan användare experimentera med olika tillagningsmetoder och recept som passar både varma sommardagar och kalla vinterkvällar. Således är Big Green Egg en pålitlig och användbar grill oavsett vilken årstid det är.

Hur rengör man en Big Green Egg-grill?

Att rengöra din Big Green Egg-grill är viktigt för att bibehålla dess prestanda och förlänga dess livslängd. Här är några steg för att rengöra din Big Green Egg:

 1. Låt grillen svalna: Innan du börjar rengöringen är det viktigt att låta grillen svalna helt. Att rengöra en het grill kan vara farligt och kan skada grillens ytor.

 2. Ta bort askan: Ta bort askan från grillens bas med hjälp av en askskyffel. Askan samlas i asklådan under grillen.

 3. Ta bort grillgallret och plåten under: Ta bort grillgallret och plåten under (om din modell har en). Rengör dem separat för att avlägsna fett och matrester.

 4. Skrapa bort resterna: Använd en grillborste eller en skrapa för att avlägsna eventuella kvarvarande matrester från insidan av grillen och locket. Fokusera särskilt på områden där fett kan ha samlats.

 5. Rengör ventilationsreglagen: Kontrollera och rengör topp- och bottenventilationsreglagen. Se till att ventilationshålen inte är täppta för att säkerställa optimal luftflöde.

 6. Rengör ytorna med en fuktig trasa: Torka av de yttre och inre ytor av grillen med en fuktig trasa. För att avlägsna envis smuts kan du använda en mild tvållösning eller en specialdesignad grillrengöringsspray.

 7. Rengör lockets tätning: Kontrollera lockets tätning och rengör den om det behövs. En bra tätning är viktig för att bibehålla rätt temperaturkontroll.

 8. Rengör keramiken (vid behov): Om det finns envisa fläckar på keramiken kan du överväga att använda en keramikrengöringssvamp eller borste. Var noga med att följa tillverkarens rekommendationer.

 9. Rengör och byt ut röklådor (vid behov): Om din Big Green Egg har röklådor eller andra tillbehör, se till att rengöra dem regelbundet och byt ut dem om de är slitna.

 10. Förvara grillen på ett torrt ställe: När rengöringen är klar, förvara grillen på ett torrt ställe för att förhindra korrosion och bevarande av dess kvalitet.

Regelbunden rengöring och underhåll av din Big Green Egg-grill kommer att bidra till att säkerställa att den fungerar optimalt och ger dig de bästa matlagningsresultaten.

Var kan jag få tag på tillbehör och reservdelar till en Big Green Egg?

Tillbehör och reservdelar för Big Green Egg finns oftast tillgängliga hos auktoriserade återförsäljare, onlinebutiker och direkt från tillverkaren. Det finns ett brett utbud av tillbehör för att förbättra din matlagningsupplevelse.

Går det att köpa Big Green Egg på nätet?

Ja, det går oftast att köpa Big Green Egg på nätet. Många återförsäljare och specialiserade grillbutiker erbjuder möjligheten att köpa Big Green Egg online. Du kan besöka Big Green Eggs officiella webbplats för att hitta en auktoriserad återförsäljare eller leta efter pålitliga online-plattformar och återförsäljare som säljer Big Green Egg-grillar. Se till att välja en pålitlig och auktoriserad återförsäljare för att säkerställa att du får en äkta produkt och eventuella garantier och supporttjänster från tillverkaren. Innan du genomför köpet är det också bra att jämföra priser och läsa recensioner för att få en bättre uppfattning om produkten och köpupplevelsen.

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.