Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så här fungerar det

Kampanj: Cashback på spishällar med fläkt från Electrolux (Upp till 2 000 kr)

Kampanj: Cashback på spishällar med fläkt från Electrolux (Upp till 2 000 kr)

Upp till 2 000 kr i cashback vid köp av Electrolux (bänkfläkt)

Just nu kan du få upp till 2 000 kr i cashback när du beställer någon av spishällarna med fläkt från Electrolux. Erbjudandet gäller totalt 3 st modeller: HHKB860S, HHKB870S och HHKF870S.

Fortsätt läsa för mer information om kampanjen och se vilka spishällar och priser som är aktuella. Se också hur du kan få extra rabatt när du beställer via Fläkthällar.se

Så här får du din cashback

1. Bäställ din induktionshäll med fläkt från Electrolux

För att ta del av kampanjen så behöver du köpa någon av spishällarna med fläkt från Electrolux mellan vecka 14 till och med vecka 26. Sen måste du registrera köpet senaste 24 oktober 2023.

2. Registrera dig på cashback-sidan

När du har fått din nya induktionshäll med fläkt från Electrolux så behöver du registrera produkten på deras cashback-sida: https:cashbackelectrolux.com/se

3. Bifoga kvitto och bankuppgifter

På cashback-sidan behöver du registrera ditt köp och ange dina bankuppgifter (IBAN och SWIFT/BIC) för att Electrolux ska kunna betala ut din cashback. Dessutom behöver du bifoga en digital kopia av ditt kvitto som visar:

 • Var produkten är köpt
 • Modellnummer
 • Inköpsdatum

4. Utbetalning inom 3 veckor till ditt bankkonto

När din produkt är registrerad och Electrolux har fått dina bankuppgifter så kommer pengarna att betalas ut inom 3 veckor.

Kampanjen gäller till vecka 26. Din produkt måste också vara registrerad och levererad innan den 24 oktober 2023 för att du ska få din cashback!

Cashback vid köp av induktionshäll med fläkt från Electrolux:

ModellCashbackPris
HHKB860S1 000 kr23 395 kr
HHKB870S1 500 kr26 295 kr
HHKF870S2 000 kr34 895 kr

Just nu - Extra rabatt när du beställer via vår samarbetspartner

Frågor och svar om kampanjen:

Måste man beställa ett kök för att ta del av kampanjen?

Nej, det räcker med att du beställer någon av spishällarna som vi har anget här ovan för att ta del av erbjudandet. Tänk också på att du sparar kvittot på köpet och du registrera dig på cashback-sida: https:cashbackelectrolux.com/se innan den 24 oktober 2023.

Hur länge gäller kampanjen?

För att ta del av kampanjen så behöver produkten vara köpt under kampanjperioden: 3/4-2/7/2023.

Ingår det frakt i priserna på spishällarna?

Nej, i priserna ingår ej frakt. Men beställer du och kan hämta produkten hos butiken så behöver du oftast inte betala någon frakt. Vill du ha produkten hemlevererad så brukar det kosta mellan 700 - 1 000 kr i fraktkostnad.

Vilken garanti gäller på produkterna?

Alla spishällarna som ingår i kampanjen har 2 års garanti från och med de installeras. Vi skulle rekommendera att du ber din elektriker skriva ett intyg där det står när installationen gjordes (datum + underskrift). Detta kan underlätta vid eventruella garantiärenden.

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.