Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så här fungerar det

Viktigt: Prishöjning på BORA Classic 2.0 & Professional 3.0

Viktigt: Prishöjning på BORA Classic 2.0 & Professional 3.0

Prishöjning på spishällar från BORA

Funderar du på att köpa en spishäll med fläkt från BORA? I så fall kan det vara läge att beställa så fort så möjligt - efter den 1/10-23 kommer nämligen priset på BORA Classic 2.0 och Professional 3.0 att med omrking 5% vilket kommer resultera i högre rekommenderade priser.

Nya priser efter den 1/10-23:

SpishällTidigare prisNytt pris
BORA Classic 2.079 000 kr83 000 kr
BORA Professional 3.0108 000 kr113 500 kr

Modulära spishällar med fläkt från BORA:

Både BORA Classic 2.0 och Professional 3.0 är två så kallade modulära spishällar som går att anpassa med olika enheter, välj till exempel mellan glaskeramikhäll, induktionshäll, flexinduktionshäll, gashäll, teppanyaki grill och wokhäll som är anpassad för wokgryta.

BORA CLASSIC 2.0

BORA Classic 2.0

BORA Classic 2.0 ger dig stor valfrihet då du kan anpassa spishällen med en rad olika hällar som induktion, glaskeramik, teppanyakihäll, gas, wokhäll och gashäll. Dessutom kan du välja om du vill ha två fläktenheter och koppla till fler hällar, detta gör det möjligt att ha 3 till 4 spishällar för maximalt med matlagningsutrymme.

Funktioner

 • Minimalistisk design - det perfekta valet för planmonterad installation.
 • Modulärt system - anpassa hällen hur du vill med moduler som gas, tepan-grill och induktion.
 • Extra stora "24 cm"-matlagningsytor - laga mat med 4 stycken kokkärl på upp till 24 cm.
 • Minimal volym - mycket tystgående även vid full effekt.

Läs mer om BORA CLASSIC 2.0

BORA PROFESSIONAL 3.0

BORA Professional 3.0

BORA PROFESSIONAL 3.0 är den mest avancerad spishällen från BORA i och med att hällen är modulär så du kan skapa din egen spishäll. Välj mellan induktion, glaskeramik, teppanyakihäll, gas, wokhäll och gas. Kanske vill du ha extra matlagningsytor, då kan du köpa till extra enheter så spisen får fler ytor för matlagning.

Något som är unikt med Professional 3.0 är att den har manuella vred för att kontrollera fläkten, samt graderna på varje spishäll.

 • Minimalistisk design - det perfekta valet för planmonterad installation.
 • Manuella vred för värmeinställning - för dig som vill slippa touchkontroll
 • Modulärt system - anpassa hällen hur du vill med moduler som gas, tepan-grill och induktion.
 • Minimal volym - mycket tystgående även vid full effekt.

Läs mer om BORA PROFESSIONAL 3.0

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.