Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så här fungerar det

Induktionshäll med flexibla zoner: Se populära modeller (2024)

Induktionshäll med flexibla zoner: Se populära modeller (2024)

Induktionshällar med flexibla zoner representerar en banbrytande teknologisk framsteg inom spishällar med induktion, denna teknik erbjuder smidig anpassningsbarhet i kombination med överlägsen prestanda som alla induktionshällar erbjuder. Denna innovativa teknik har förändrat sättet vi kan laga mat på och dess popularitet har ökat på grund av dess mångsidighet och användarvänlighet.

Med flexibla zoner i en induktionshäll så kan man kombinera flera kokzoner för att skapa en enda stor induktionszon, vilket är perfekt om man har stora kastruller, ugnsformar eller om man bara vill ha möjlighet att laga mat på ett stekbord. Dessa flexibla kokzoner är särskilt praktiskt vid tillagning av stora måltider eller när man behöver använda stora eller flera kokkärl samtidigt. Kombinationen av dessa flexibla kokzoner och den precisa värmekontrollen som en induktionshäll erbjuder resulterar i en optimal matlagningsupplevelse där varje detalj kan justeras efter behov

I det här inlägget kommer vi gå igenom allt du behöver veta om induktionshällar med flexibla zoner – från hur de fungerar och vilka fördelar de erbjuder till hur du väljer rätt storlek och namnvariationer beroende på tillverkare.

Vi kommer också ta upp vanliga frågor, prisaspekter och andra överväganden för att hjälpa dig få en fullständig förståelse så du kan fatta ett välgrundade beslut när det kommer till ditt val av att välja en induktionshäll med flexibla zoner. Häng med för att utforska denna innovativa teknik och dess mångsidiga användningsområden i köket.

Populära induktionshällar med flexibla induktionszoner i olika prisklasser:

Vill du bara hitta en induktionshäll med flexibla induktionszoner så är här några alternativ som vi anser är prisvärda och har bra fuktioner. Vi har också inkluderat några spishällar med integrerad fläkt som har flexibla induktionszoner, men dessa är något dyrare och får nog räknas som premium-alternativ.

Budget:

 1. Electrolux HOX850MF, 80 cm (Induktionshäll med 1 st stor FlexiBridge och 2 st fasta zoner)
 2. Electrolux HKK870MF, 80 cm (Induktionshäll med 1 st stor FlexiBridge och 2 st fasta zoner)
 3. Siemens iQ700 EX677FEC5E, 60 cm (Induktionshäll med 1 st stor FlexInduction-zon och 2 st fasta zoner)
 4. Cylinda IHI9165SRX, 60 cm (Induktionshäll med 1 st stor Flexi-zon och 2 st fasta zoner)
 5. AEG IKE85471FB, 80 cm (Induktionshäll med 1 st stor FlexiBridge och 3 st fasta zoner)

Premium:

 1. BORA X Pure (Induktionshäll med integrerad köksfläkt som har 2 st stora FlexInduction-zon som kan delas upp i 4 st mindre zoner)
 2. Siemens iQ700 EX677NYV6E, 60 cm (Induktionshäll med 2 st stora FlexInduction-zon som kan delas upp i 4 st mindre zoner)
 3. BORA M Pure (Induktionshäll med integrerad köksfläkt som har 1 st stor FlexInduction-zon som kan delas upp i 2 st mindre zoner och 2 st fasta zoner)
 4. Siemens iQ700 EX807NYV6E, 80 cm (Induktionshäll med 2 st stora FlexInduction-zon som kan delas upp i 4 st mindre zoner)
 5. Siemens iQ700 EX877NVV6E, 80 cm (Induktionshäll med 1 st stor FlexInduction-zon och 3 st fasta zoner)

Vad innebär det att ha en induktionshäll med flexibla zoner?

Att välja en induktionshäll med flexibla zoner innebär att du har en avancerad typ av spishäll som kan anpassa sig till olika storlekar och former av kokkärl. Istället för att ha bara har fyra fasta och förbestämda zoner, så kan dessa induktionshällar skapa dynamiska zoner som kan anpassas efter dina behov. Här är lite information om vad det innebär att ha en induktionshäll med flexibla zoner:

 1. Anpassningsbar yta: Med flexibla zoner kan du kombinera eller justera storleken på kokytan för att passa olika kastruller, pannor eller köksredskap. Detta är särskilt användbart när du använder stora kastruller eller kokkärl som inte passar på en vanlig kokzon.

 2. Effektivitet: Genom att skapa en större kokzon vid behov kan du utnyttja hela ytan på induktionshällen, vilket är särskilt praktiskt när du lagar stora mängder mat eller använder stora kokkärl eller stekbord.

 3. Jämn värmefördelning: Även om du anpassar zonen så förändras inte kvaliteten på värmefördelningen. Med flexibla induktionszoner så får du fortfarande en jämn och kontrollerad uppvärmning över hela ytan, vilket är avgörande för att maten ska tillagas jämnt.

 4. Unik design: Utöver funktionaliteten ger induktionshällar med flexibla zoner ofta en modern och stilren design till köket genom att eliminera behovet av fasta kokzoner med förutbestämda storlekar.

Vilka för- och nackdelar är där med en induktionshäll med flexibla zoner?

Fördelar:

 1. Flexibilitet: Fördelen ligger i den förbättrade flexibiliteten. Genom möjligheten att justera och utöka de flexibla zonerna så kan man anpassa induktionshällen till olika storlekar och former på kokkärl. Denna anpassningsförmåga ger dig som användare en betydande mångsidighet vid matlagningen, vilket gör det enklare att hantera olika typer av kastruller, stekpannor och kokkärl. Med denna flexibilitet blir matlagningen inte bara mer anpassningsbar till specifika recept och matlagningsbehov, utan ger också en följsam och bekväm upplevelse för alla hemmakockar, oavsett preferenser och krav.

 2. Effektivitet: Förmågan att kombinera zoner och skapa större kokytor utmärker dessa hällar som exceptionellt effektiva vid tillagning av stora måltider eller vid användning av stora kokkärl. Genom att kombinera flera zoner har du möjlighet att hantera alla matlagningsutmaningar. Detta är särskilt värdefullt när man behöver hantera stora kastruller, pannor eller ugnssäkra formar. Den ökade ytan ger inte bara utrymme för att använda flera kärl samtidigt, utan det ger också en praktisk och flexibel lösning för att möta de varierande behoven vid tillagning av större måltider eller festmåltider.

 3. Jämn värme: Induktionshällar utmärker sig genom snabb och jämn uppvärmning, och denna egenskap blir särskilt framstående för modeller med flexibla zoner. Den avancerade teknologin möjliggör omedelbar och exakt överföring av värme till kokkärlet, vilket säkerställer en jämn fördelning över hela ytan.

 4. Exakt temperaturkontroll: Induktionshällar med flexibla zoner levererar inte bara imponerande temperaturkontroll utan reagerar omedelbart på ändringar i effekt. Denna responsiva teknik ger användarna möjlighet att exakt justera värmen i varje zon, vilket är kritiskt vid olika matlagningsmetoder. Oavsett om du vill låta en sås sjuda långsamt, snabbsteka eller något däremellan, kan du finjustera värmen efter behov och skapa mat av hög kvalité.

 5. Tilltalande design: En induktionshäll med flexibla zoner förser köket med en modern och elegant design genom att eliminera behovet av fasta kokzoner med förutbestämda storlekar. Denna designinnovation ger inte bara en ren och strömlinjeformad yta utan möjliggör också en dynamisk anpassning till olika storlekar och former av kokkärl. Genom att ta bort de gamla begränsningarna med fasta zoner skapas en snygg och enkel köksmiljö där flexibilitet och effektivitet kombineras på ett fint sätt. Utöver att vara praktiska ger dessa spishällar också en elegant touch till det moderna köket, där användbarhet och stil möts för att skapa en fullständig matlagningsupplevelse.

Nackdelar:

 1. Kostnad: Modeller med flexibla zoner har ofta kostat lite mer jämfört med sina traditionella motsvarigheter som har fasta zoner, detta kan så klart utgöra en nackdel för de med en begränsad budget - men idag finns det flera alternativ för alla plånböcker. Anledningen till den ökade kostnaden beror oftast på den avancerade tekniken och designen som gör det möjligt att skapa dessa flexibla zoner.

 2. Inlärningskurva: Att vänja sig vid användningen av flexibla zoner kan vara lite knepigt för en del personer, och för att dra full nytta av de fördelar som dessa induktionshällar erbjuder kan det kräva en kort inlärningsperiod. Även de som är vana vid vanliga induktionshällar med fasta zoner kan behöver lära sig den nya tekniken för att kunna utnyttja den extra flexibiliteten som de justerbara zonerna ger.

 3. Något begränsat utbud: Även om utbudet av induktionshällar med flexibla zoner ökar, finns det fortfarande ett begränsat antal modeller att välja mellan jämfört med det bredare spektrumet av traditionella induktionshällar. Denna begränsning kan vara en faktor att beakta för de som söker specifika funktioner eller designalternativ i kategorin med flexibla zoner. Det är dock värt att notera att tekniken fortsätter att utvecklas och utbudet sannolikt kommer att öka över tid när efterfrågan på dessa avancerade funktioner ökar.

 4. Beroende av kokkärlens material: För att dra nytta av induktionsfunktionen krävs kokkärl av magnetiskt material. Detta innebär att en del användare kan behöva investera i nya kärl om deras nuvarande kokkärl inte är kompatibla med induktionshällar. Att vara medveten om detta krav är viktigt vid övergången till induktion för att säkerställa en smidig och effektiv användning av induktionshällens alla funktioner.

Vi har skrivt flera inlägg om att välja rätt kokkärl till induktionshällar, se till exempel:

Olika benämningar och namn beroende på tillverkare

Siemens EX877NVV6E med 1 st flexibel induktionszon

Lik många andra produkter inom hushållsapparater och vitvaror så kan induktionshällar med flexibla zoner ha olika namn och benämningar beroende på leverantör och tillverkare. Idag finns det tyvärr ingen standardiserad term för denna typ av induktionshällar, vilket kan leda till variationer i produktnamn och marknadsföring.

För att hjälpa dig hitta denna typ av induktionshäll när du söker på nätet så är här några av de vanligaste benämningarna som du kan stöta på när du letar efter en induktionshäll med flexibla zoner:

 • FlexInduktion: Är en benämning som ofta används av tillverkare som BORA, Siemens och Neff.
 • FlexiBride: Denna term används ofta på induktionshällar från AEG och Electrolux.
 • Bryggfunktion: Detta är en väldigt vanlig term som ofta används när man pratar om induktionshällar med flexibla zoner. Om en induktionshäll har en byggfunktion så innebär det att hällen har två zoner som kan kombineras för att skapa en bro eller brygga, perfekt för att stödja större kokkärl eller specialredskap som till exempel stek- & grillbord. Pratar du med en köksdesigner och du säger att du vill ha en spishäll med bryggfunktion så kommer de förstå att du vill ha en induktionshäll med flexibla zoner.

Alternativa termer och benämningar:

 • FlexiCook/FlexiZone: Vissa tillverkare använder termen "FlexiCook" eller "FlexiZone" för att beteckna induktionshällar med flexibla kokzoner.
 • PowerFlex: En del varumärken använder begreppet "PowerFlex" för att beskriva teknologin som tillåter kombination av olika zoner för att skapa en större matlagningsyta.
 • CombiZone: Denna term kan användas ofta av Bosch för att indikera att spishällen har induktionszoner som kan kombineras eller användas tillsammans för större flexibilitet.
 • SmartZone: Vissa tillverkare kan inkludera ordet "SmartZone" i sina produktnamn för att markera den intelligenta anpassningsfunktionen hos zonerna.
 • MultiZone: En term som används för att beskriva zoner som kan anpassas till olika storlekar och former.

Det är viktigt att läsa produktspecifikationerna och beskrivningar från tillverkaren för att förstå exakt vilka funktioner som en specifik induktionshäll erbjuder. Olika tillverkare kan använda olika termer för att beteckna liknande tekniker och funktioner. När du väljer en induktionshäll är det också en bra idé att jämföra funktioner och läsa recensioner för att få en tydligare bild av dess prestanda och användarvänlighet.

Electrolux spishäll med integrerad fläkt och flexibla zoner

Storlek: Så väljer du rätt storlek på induktionshällen

 1. Storlek på köket: Börja med att mäta den tillgängliga ytan där du planerar att installera induktionshällen. Se till att det finns tillräckligt med utrymme runt hällen för att säkerställa att du har tillräkligt med yta för avställning. Tänk också på att om hällen ska placeras i en köksö så kan du behöva en utslagsvask.

 2. Antal kokzoner: Om du lagar stora måltider och använder flera kokkärl samtidigt kan det vara fördelaktigt att välja en induktionshäll som är mellan 80 - 90 cm. Är ni ett mindre hushåll eller om ni har ett litet kök med begränsat utrymme så kan en 60 - 70 cm bredd induktionshäll vara tillräklig - oavsett vilken storlek du väljer så finns det nästan alltid 4 st induktionszoner.

 3. Storlek på kokzoner: Överväg de olika storlekarna på kokzonerna som erbjuds. Om du ofta använder stora kastruller eller stekpannor kan en större induktionshäll eller en med flexibla zoner vara ett bra val.

 4. Matlagningsvanor: Tänk på dina matlagningsvanor och behov. Om du ofta lagar mat för stora sällskap eller har speciella matlagningsbehov, kan en större och mer funktionell induktionshäll vara fördelaktig.

 5. Familjestorlek: Om ni är en stor familj eller bara brukar bjuda hem gäster så kan en större induktionshäll vara praktisk för att hantera större mängder mat.

Egenskaper: Har en induktionshäll med flexibla zoner mer avancerad funktioner?

Induktionshällar med flexibla zoner kan ofta ses som mer avancerade än traditionella induktionshällar med fasta zoner. Deras avancerade funktioner ger användarna ökad flexibilitet och precision i matlagningen. Här är några funktioner som ofta återfinns i induktionshällar med flexibla zoner:

 1. Exakt kontroll över värmen: Induktionshällar generellt erbjuder exakt temperaturkontroll, men induktionshällar med flexibla zoner kan ge ännu finare justeringsmöjligheter eftersom de anpassar sig efter storleken på kokkärlet.

 2. Känner automatisk av kokkärl: Många modeller har en sensor som automatiskt upptäcker när ett kokkärl placeras på ytan och justerar zonen därefter. Detta ökar både säkerheten och användarvänligheten.

 3. Touchkontroller och digitala display: Induktionshällar med flexibla zoner har ofta avancerade touchkontroller och digitala displaypaneler, vilket ger användare en intuitiv och modern användarupplevelse.

 4. Säkerhetssystem som skyddar mot överkokning: Med denna funktion behöver du aldrig vara rädd för att det ska koka över, då spishällen automatisk anpassar värmen och effekten. Det finns också varianter som automatiskt stänger av om det kommer spill på kontrollpanelen.

Priser: Vad kostar en induktionshäll med flexibla zoner?

Tekniker med flexibla zoner har varit tillgängliga i rätt många år, så idag går det att hitta spishällar som har flexibla induktionszoner i alla prisklasser - från budget till premium-varianter. Prisintervallet för induktionshällar med flexibla zoner varierar beroende på olika faktorer såsom tillverkare, modell och specifika funktioner.

I det lägre prissegmentet hittar du enklare modeller som fortfarande erbjuder grundläggande flexibilitet i form av justerbara zoner och möjligheten att kombinera dem för större kokytor. Dessa budgetalternativ kan vara idealiska för dem som söker de grundläggande fördelarna med flexibla zoner utan att göra en stor investering.

I mellanklassen och det övre prissegmentet stöter du på mer avancerade modeller med extra funktioner och förbättrad teknologi. Det kan inkludera avancerade kontroller, precisionsinställningar, smarta funktioner och elegant design. Dessa premium-varianter kan tilltala de som värderar högre prestanda och önskar en mer sofistikerad matlagningsupplevelse.

Det är viktigt att notera att medan priset kan vara en indikator på funktionerna och kvaliteten, är det också möjligt att hitta prisvärda alternativ som möter dina specifika behov. Innan du gör ditt val är det fördelaktigt att göra en grundlig jämförelse av olika modeller och deras funktioner för att säkerställa att du får bästa möjliga värde för din investering. Oavsett budget och preferenser finns det troligen en induktionshäll med flexibla zoner som passar perfekt för ditt kök.

Vanliga frågor om induktionshällar med flexibla zoner:

Vad är en induktionshäll med flexibla zoner?

En induktionshäll med flexibla zoner är en avancerad spishäll som erbjuder ökad flexibilitet och anpassningsförmåga vid matlagning. I stället för att ha fasta och förutbestämda kokzoner kan denna typ av induktionshäll anpassa storlek och form på kokzonen efter storleken och formen på det kokkärl som placeras på den. Det gör det möjligt att skapa en större kokzon genom att kombinera flera mindre zoner, vilket är praktiskt för att hantera stora kastruller, ugnssäkra formar eller andra stora matlagningskärl. Induktionshällar med flexibla zoner ger användaren en ökad grad av kontroll och mångsidighet vid matlagningen.

Hur fungerar flexibla zoner på en induktionshäll?

Flexibla zoner på en induktionshäll fungerar genom att erbjuda anpassningsbara matlagningsytor som kan justeras efter storleken och formen på det kokkärl som används. Principen för hur dessa zoner fungerar bygger på den grundläggande induktionstekniken. Här är en kort översikt över hur det fungerar:

 1. Magnetfält och induktion: Induktionshällar skapar ett magnetfält under glashällen när de är påslagna. När ett magnetiskt kokkärl placeras ovanför denna yta, skapas virvelströmmar i kärlets botten.

 2. Värmeöverföring: virvelströmmarna genererar värme i kokkärlet genom resistans, vilket är fenomenet där en elektrisk ström möter motstånd och omvandlas till värme. Denna värme överförs sedan till maten eller vätskan i kärlen.

 3. Flexibilitet genom justering: På en häll med flexibla zoner kan användaren justera storleken och formen på den aktiva kokzonen. Detta görs oftast genom att trycka på en knapp eller dra över en pekskärm för att anpassa zonen efter storleken på det använda kokkärlet.

 4. Kombinering av zoner: En extra funktion är möjligheten att kombinera flera mindre zoner för att skapa en större kokzon. Detta gör det möjligt att använda stora eller speciella kärl och stekredskap som kräver mer utrymme.

I grund och botten ger flexibla zoner på en induktionshäll användaren möjligheten att skräddarsy matlagningsytan efter sina specifika behov, vilket ökar flexibiliteten och effektiviteten vid matlagning.

Vilka fördelar erbjuder en induktionshäll med flexibla zoner?

En induktionshäll med flexibla zoner öppnar upp en värld av fördelar som förhöjer matlagningsupplevelsen på ett betydande sätt. Här är några av de framstående fördelarna dessa innovativa hällar erbjuder:

 • Anpassningsbarhet: En av de primära fördelarna är den ökade anpassningsbarheten. Flexibla zoner kan justeras för att passa olika storlekar och former på kokkärl, vilket gör det möjligt att skapa en flexibel matlagningsyta efter behov.

 • Större kokytor: Möjligheten att kombinera flera mindre zoner för att skapa en större kokzon ger användare utrymme att hantera stora kastruller, ugnssäkra formar och andra omfattande matlagningsbehov.

 • Stilren design: Hällarna ger en modern och stilren design till köket genom att eliminera fasta kokzoner och erbjuda en ren yta som ser snygg ut och passar in i olika köksdesigner.

 • Mångsidig matlagning: Denna typ av häll möjliggör mångsidig matlagning, vilket är idealiskt för användare med olika matlagningsstilar och recept. Användare kan experimentera med olika storlekar av kärl och samtidigt upprätthålla hög kvalitet på matlagningen.

Är induktionshällar med flexibla zoner svårare att använda?

Induktionshällar med flexibla zoner är generellt sett inte svårare att använda än traditionella induktionshällar med fasta zoner. Tvärtom erbjuder de ökad flexibilitet och anpassningsmöjligheter som kan göra matlagningen mer intuitiv och bekväm för användaren.

Kan jag kombinera flera zoner för att skapa en större kokzon?

Ja, på många induktionshällar med flexibla zoner är det möjligt att kombinera flera mindre zoner för att skapa en större kokzon. Denna funktion ger dig flexibiliteten att anpassa matlagningsytan efter storleken på ditt kokkärl eller stekredskap. Genom att kombinera zoner kan du skapa en enhetlig och utökad kokzon som är idealisk för stora kärl, ugnssäkra formar eller när du behöver använda flera kokkärl samtidigt.

Processen för att kombinera zoner kan variera beroende på tillverkaren och modellen av din induktionshäll. Vanligtvis brukar det innebära att du använder kontrollpanelen eller pekskärmen för att välja de önskade zonerna och ange önskad storlek.

Finns det olika storlekar av flexibla zoner?

Ja, olika modeller av induktionshällar med flexibla zoner kan erbjuda olika storlekar på dessa flexibla zoner. Tillverkarna strävar efter att möta olika användares behov genom att erbjuda variationer i storlek och antal flexibla zoner på sina hällar.

När du överväger en induktionshäll med flexibla zoner är det därför viktigt att titta på produktbeskrivningen och specifikationerna för att se hur storleken på de flexibla zonerna på den specifika modellen ser ut. Detta hjälper dig att bedöma om hällen kommer att passa dina matlagningssyften och om den kan rymma de storlekar på kokkärl som du vanligtvis använder.

En del modeller kan till exempel ha en flexibel zon och två fasta, medan andra kan ha två stora flexibla zoner som går att kombinera. Det är alltid bra att överväga dina egna matlagningsvanor och preferenser när du väljer en induktionshäll med flexibla zoner för att säkerställa att den passar just dina behov.

Finns det säkerhetsfunktioner på dessa hällar?

Ja, induktionshällar med flexibla zoner är generellt utrustade med olika säkerhetsfunktioner för att säkerställa trygg och säker användning. Här är några vanliga säkerhetsfunktioner som ofta finns på dessa hällar:

 1. Barnlås: En funktion som låser kontrollpanelen för att förhindra oavsiktlig eller obehörig användning, vilket är särskilt viktigt om det finns barn i närheten.

 2. Automatisk avstängning: Om en zon har varit aktiv under en förinställd tid utan att ha blivit justerad eller om det inte finns något kokkärl på zonen, kan hällen automatiskt stänga av för att spara energi och minska risken för överhettning.

 3. Överhettningsskydd: En funktion som övervakar temperaturen på hällen och stänger av den om den detekterar att det blir för varmt, vilket minskar risken för skador på hällen eller omgivande ytor.

 4. Restvärmeindikatorer: Ljus eller indikatorer som visar om en zon fortfarande är varm även efter att den har stängts av, vilket hjälper till att undvika brännskador och ger information om när zonen är säker att röra vid.

 5. Säkerhetskoppling: En funktion som känner av om det finns ett kokkärl på zonen och stänger av den om inget kokkärl detekteras inom en viss tid.

 6. Brandsäkerhetsfunktioner: Vissa modeller kan innehålla funktioner som minskar risken för brand, som automatisk avstängning vid upptäckt av rök eller överhettning.

Det är viktigt att läsa igenom produktens användarmanual för att förstå vilka säkerhetsfunktioner som finns på din specifika induktionshäll och hur de används. Användarna bör också vara medvetna om och följa de rekommenderade säkerhetsåtgärderna för att säkerställa en säker användning av induktionshällen.

Finns det budgetalternativ för induktionshällar med flexibla zoner?

I och med teknologins utveckling och ökande popularitet har det blivit möjligt att hitta budgetalternativ för induktionshällar med flexibla zoner. Priserna kan variera beroende på tillverkare, modell och funktioner, men marknaden har blivit mer tillgänglig med olika prisklasser.

När du söker efter budgetalternativ är det viktigt att jämföra olika märken och modeller för att hitta en häll som passar din budget samtidigt som den möter dina grundläggande krav och preferenser. Det kan också vara en god idé att hålla utkik efter erbjudanden, reor eller utförsäljningar för att potentiellt hitta ett prisvärt alternativ.

Var medveten om att vissa avancerade funktioner eller designelement kanske inte finns i lika hög grad på budgetalternativ, men du kan fortfarande hitta induktionshällar med flexibla zoner som ger dig ökad flexibilitet vid matlagning till ett rimligt pris. Innan du köper, se till att läsa recensioner och produktbeskrivningar för att säkerställa att hällen uppfyller dina krav och förväntningar.

Hur skiljer sig induktionshällar med flexibla zoner från traditionella induktionshällar?

Induktionshällar med flexibla zoner ger användarna större flexibilitet genom anpassningsbara kokzoner, vilket gör dem idealiska för olika kokstilar och behov jämfört med traditionella induktionshällar med fasta zoner.

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.