Sidan kan innehålla affiliate-länkar, detta gör det möjligt för oss att hålla sidan fri från annonser. Så här fungerar det

Kampanj: Cashback på Siemens inductionAir Plus (Upp till 3 000 kr)

Kampanj: Cashback på Siemens inductionAir Plus (Upp till 3 000 kr)

Spara upp till 3 000 kr vid köp av Siemens inductionAir Plus

Just nu kan du få upp till 3 000 kr i cashback när du beställer någon av spishällarna med fläkt från Siemens studioLine. Erbjudandet gäller totalt 4 st modeller i serierna iQ500 och iQ700.

Fortsätt läsa för mer information om kampanjen och se vilka spishällar och priser som är aktuella. Se också hur du kan få extra rabatt när du beställer via Fläkthällar.se

Så får du din cashback

1. Köp din Siemens inductionAir Plus

För att ta del av kampanjen så behöver du köpa någon av spishällarna med fläkt från Siemens (gäller studioLine-serien) under perioden 1 april - 30 juni 2023 och med leverans och registrering av köp senaste 31 augusti 2023.

2. Registrera i My Siemens

När du har fått din nya spishäll med fläkt från Siemens så behöver du registrera produkten i My Siemens-webbportal vilket också ger dig 150 dagars returrätt.

My Siemens är en kundklubb och det kostar ingen att vara medlem. Via My Siemens så kan du ta del av allt som rör dina Siemens-produkter, inklusive användarmanualer, service och tillbehör. All information som rör dina produkter är alltså samlad på ett ställe.

3. Ansök om cahsback

Efter att du har registerat dig via My Siemens så behöver du registrera ditt köp och ange dina bankuppgifter (IBAN och SWIFT/BIC) för att Siemens ska kunna betala ut din cashback. Dessutom behöver du bifoga en digital kopia av ditt kvitto som visar:

 • Var produkten är köpt
 • Modellnummer
 • Inköpsdatum

4. Utbetalning inom 28 dagar

När din produkt är registrerad och Siemens har fått dina bankuppgifter så kommer pengarna att betalas ut inom 28 dagar.

Kampanjen gäller 1 april till 30 juni 2023. Din produkt måste också vara registrerad och levererad innan den 31 augusti 2023 för att du ska få din cashback!

Cashback vid köp av Siemens inductionAir Plus (studioLine):

SerieModellCashbackPris
iQ700EX877NX68E3 000 kr45 799 kr
iQ700EX807NX68E3 000 kr45 799 kr
iQ500ED777FQ25E2 500 kr38 799 kr
iQ500ED877FQ25E2 500 kr41 799 kr

Just nu - Extra rabatt när du beställer via vår samarbetspartner

Frågor och svar om kampanjen:

Vad är unikt med Siemens studioLine?

Siemens studioLine är premiumprodukter för dig som vill ha en perfekt balans mellan innovation och stilren design. Det unika med studioLine serien är produkterna innovativa funktioner som kan kombineras med varandra och deras exklusiv design - blackSteel. Detta innebär att funktionerna är unika för studioLine-serien och du hittar inte dessa i Siemens vanliga sortiment.

StudioLine-sortimentet finns också bara hos utvalda butiker och återförsäljare, vanligtvis köksbutiker vilket gör att produkterna går ej att köpa via nätet - produkterna är helt enkelt mer exklusiva.

Hur länge gäller kampanjen?

Kampanjen med cashback vid köp av Siemens inductionAir Plus (studioLine) gäller t.o.m den 30 juni 2023. Tänk också på att produkten måste vara registrerad och levererad innan den 31 augusti 2023 för att du ska kunna få tillbaka dina pengar.

Det finns andra spishällar med fläkt från Siemens, ingår de i kampanjen?

Nej, just den här kampanjen gäller endast spishällarna med fläkt från Siemens som ingår i studioLine-serien. De andra spishällar som du till exempel kan hitta via nätet ingår ej i studioLine-serien. Här ovanför kan du se exakt vilka modeller som omfattas av den här kampanjen och hur mycket cashback du får beroende på vilken modell som du väljer.

Updaterad:

Andra liknande artiklar:

 • Alternativ till en traditionell köksfläkt?

  Om du inte vill ha en traditionell köksfläkt eller fläktkåpa så finns det idag faktiskt några alternativ som fungerar lika bra. I det här inlägget går vi igenom alla alternativ som finns till köksfläktar och fläktkåpor. Lär dig mer om spishällar med inbyggd fläkt och bänkfläktar som du placerar in i bänkskivan.

 • Planerar du att köpa en spishäll med fläkt? Så väljer du rätt modell

  I det här inlägget går vi igenom vilka fördelar det finns med en spishäll med fläkt, se också bilder på flera populära modeller. Till sist ger vi dig också några tips på saker som du bör känna till innan du väljer en spishäll med integrerad köksfläkt.

 • Bäst i test - Bäst fristående vakuumförpackare (2024)

  I det här inlägget har vi samlat de bästa fristående vakuumförpackarna. Vi går också igenom vilka skillnader där är mellan en fristående vakuumförpackare och en integrerad vakuumlåda. Se aktuella priser och var du kan köpa dessa produkter till bäst pris på nätet.

 • Bäst i test - Bäst grillpanna till induktionshällar (2024)

  Här går vi igenom vilka grillpannor som är bäst för dig som har en induktionshäll. Vi har tidigare tipsat om några bra stekbord, men med en grillpanna så kan du få samma effekt som från ett grillgallret i och med att du kan steka på något högre temperaturer jämfört med ett vanligt stekjärn.