Kampanj: BORA X BO + Värmelåda spara 8 000 kr.Kampanj: BORA X BO + Värmelåda - Gäller t.o.m 31 Maj, 2023.

Populära tillbehör till spishällarna från BORA (2023)

Populära tillbehör till spishällarna från BORA (2023)

Vad finns det för tillbehör till BORA Pure-modeller?

Att vilja ha något som är unikt och som inte alla andra har är inte ovanligt och många människor söker efter saker som skiljer sig från mängden. Detta kan vara i form av unika kläder, möbler, konst eller smycken. Det är en mänsklig dröm att skilja sig från mängden och visa sin personliga stil. Men det viktigaste är att man trivs med sina val och inte bara följer trender för att passa in.

Därför har BORA skapat flera unika tillbehör som kan göra att spishällarna i Pure-serien känns mer unika. I det här inlägget har vi samlat några populära tillbehör som passar induktionshällarna BORA S Pure, Pure och X Pure. Är du intresserad av att köpa någon av dessa tillbehör så skulle vi rekommendera att du kontaktar någon av BORAs återförsäljare som finns tillgängliga i stora delar av Sverige.

Populära tillbehör till BORA:

1. SENASTE NYTT - Ventilationsgaller i ren mässing (guldgaller)

BORA Pure - Fläktgaller i Mässing

Detta metallgaller är utvecklade för den skandinaviska marknaden och gallret är tillverkat i massiv mässing. Gallret har tagits fram i samarbete mellan Morten Engebretsen och ett designhus i Danmark.

 • Material: Mässing
 • Passar modellerna: S Pure, Pure och X Pure
 • Pris: 7 995 kr (frakt tillkommer)

Fläktgallret tillverkas i Danmark och kräver en omfattande bearbetning. Processen börjar med en rejäl bit mässing som väger 8,2 kg. Genom den intensiva bearbetningen, och en del handarbete så minskar vikten till 1,6 kg när gallret är klart. Detta visar på den höga kvaliteten och precisionen som läggs ner i tillverkningen.

2. SENASTE NYTT - Ventilationsgaller i aluminium (silvergaller)

BORA Pure - Fläktgaller i Aluminum

Detta metallgaller är utvecklade för den skandinaviska marknaden och gallert är tillverkat i massiv aluminium. Gallret har tagits fram i samarbete mellan Morten Engebretsen och ett designhus i Danmark.

 • Material: Aluminuim
 • Passar modellerna: S Pure, Pure och X Pure
 • Pris: 4 995 kr (frakt tillkommer)

Fläktgallret tillverkas i Danmark och kräver en omfattande bearbetning. Processen börjar med en rejäl bit aluminium som väger 2,8 kg. Genom den intensiva bearbetningen, och även en del handarbete så minskar vikten till 0,5 kg när gallret är färdigt.

OBS: Båda dessa metallgaller speciall tillverkas efter beställning och de krävs förskottsbetalning vid beställning.

3. Ventilationsgaller (BORA Pure & S Pure) i flera olika färger

BORA Pure - Fläktgaller i Aluminum

Ventilationsgaller till BORA Pure och BORA S Pure finns i flera färger - Välj mellan Bergunderröd, Blå, Greige (grå + beige), Ljusgrå, Orange, Gul, Svart och Vårgrön. Alla BORA Pure-modeller kommer som standard med ett svart ventilationsgaller, men kanske vill du ha en ny färg för varje säsong?

 • Material: Hårdplast
 • Passar modellerna: Pure och S Pure
 • Pris: 1 450 - 1 650 kr (frakt tillkommer)

4. Sidoram i rostfritt stål eller all black

BORA sidoram för djup 515 mm i rostfritt stål eller all black passar modellerna BORA Classic 2.0 och hela BORA Pure-familjen: BORA Pure, BORA S Pure och BORA X Pure. Med hjälp av sidoramen så kan du få en snygg skyddskant som även ser till att ingen smuts lägger sig mellan bänkskivan och hällen.

 • Material: Aluminuim
 • Passar modellerna: Classic 2.0, S Pure, Pure och X Pure
 • Pris: 2 200 - 3 500 kr (frakt tillkommer)

5. El-uttag i silver eller svart

BORA Pure - Fläktgaller i Aluminum

BORA el-uttag är ett utmärkt val för dig som vill ha snygga el-uttag i köksön och som matchar din BORA spishäll. Dessa el-uttag går att installera i köksfronten som egentligen skulle vara en låda under spishällen. Med hjälp av dessa el-uttag så blir det enkelt att använda en stångblandare och mixer vid hällen.

 • Material: Hårdplast med en silver eller svart metallring
 • Passar modellerna: Classic 2.0, Professional 3.0, S Pure, Pure och X Pure
 • Pris: 1 150 - 1 600 kr (frakt tillkommer)

6. BORA (Rieber) stekbord - non stick eller rostfritt stål

Nu kan du grill inne med ett BORA (Rieber) stekbord / stekpanna. Välj mellan rostfritt stål eller non-stick. Dessa stekbord / stekpannor är gjorda av SWISS-PLY vilket är ett material som har 10 gånger bättre uppvärmningseffekt än rostfritt stål. Non-stick varianten är PFO och PFOA fri.

Stekbordet kan också användas med modellerna BORA Pure och på den ena sidan av BORA S Pure. Men tänk på att det kommer uppstå ett område i mitten av stekbordet där värmen inte är lika hög i och med att induktionszonerna sitter en bit ifrån varandra.

 • Material: SWISS-PLY flerlagermatrial
 • Passar modellerna: Classic 2.0, Professional 3.0 (med flexiduktion) och X Pure
 • Pris: 4 200 kr

7. Mikrofibertrasa med BORA-logga

BORA - Mikrofibertrasa med BORA-logo

Mikrofibertrasa med BORA-logo. Detta är det bästa hjälpmedlet för att rengöra alla ytor i ditt kök och BORA spishäll. Med hjälp av mikrofibertrasan från BORA så blir rengöringen mer effektiv, snabbare och lättare. Flera tester visar att en mikrofibertrasa och rent vatten fungerar bättre än en vanlig trasa och rengöringsmedel.

 • Material: Polyester eller polyamider
 • Pris: 80 kr (frakt tillkommer)

Se också:

Published: